Maaskantse Boys.

5D: MEC'07 gaat zondag de titel pakken, Maaskantse Boys blij met opnieuw een overwinning

Voetbal 665 keer gelezen

MEC'07 pakt volgende week uit bij Heerewaarden zonder enige twijfel de titel in de vijfde klasse D. De ploeg uit Maurik won maandag met 0-3 van SBV Haren en is niet meer in te halen door de concurrentie. De Harenaren hebben het de laatste weken volledig uit handen gegeven.

Heerewaarden - Maaskantse Boys 0-4
Door het zomerse weer in Heerewaarden leek het wel een zomeravondwedstrijd tussen de thuisploeg en Maaskantse Boys. De hekkensluiter had te weinig kwaliteit om het de bezoekers echt moeilijk te maken. 40 minuten hielden ze MKB op 0-0, maar daarna volgden snelle goals van Clint van Crey en Steven van Schijndel. In de tweede helft verdubbelden Bart Wetzer en Ruben Clement de stand: 0-4. Trainer Maurizio Atzeni: "Heerewaarden verdedigde zich met hand en tand en deed dit goed. Gelukkig konden we voor rust twee keer scoren nadat we al vele grote kansen gemist hadden. Al met al blij met zes punten in drie dagen."

MOSA'14 - Wadenoijen 1-0
De eerste helft in Oijen was er onrustig veldspel van zowel MOSA'14 als Wadenoijen. De grootste kans was voor Tom van Loon. Met rust stond er een 0-0 stand op het scorebord. Kort na rust was er nog een grote kans voor Jesse van Nuland maar de keeper bracht redding. Het bleef lang spannend, maar negen minuten voor tijd was het Stan Koenders die verlossing bracht. Hij omspeelde netjes de keeper na een mooie steekbal van Van Nuland: 1-0.

DESO - HRC'14 1-3
HRC'14 nam voor rust een 0-2 voorsprong. DESO had het lastig met de twee spitsen van de bezoekers. "De organisatie stond niet goed", aldus trainer Bas Boere. Ondanks een rode kaart van HRC'14 (overtreding op Agonis Hoty) wist DESO zich geen raad met de situatie. Het werd nog 0-3 en de 1-3 van Indy Bouwmeester was alleen interessant voor de statistieken. "We hebben vooral van onszelf verloren. Volgende week Ruwaard thuis, laten we daar maar eens naar toe werken."

Ruwaard - DSS'14 6-2
Ruwaard kende geen moeite met DSS'14. Door goals van Sjors Euser, Wes Kroezen, Numan Koc, Jeroen Ndakiline en Romano Bloks (2) liep de teller op tot 6-2.