Tom Dekkers heeft er zin in
Tom Dekkers heeft er zin in Foto: Peter Kuijpers
+video

Verdediger Tom Dekkers meldt zich op valreep bij Blauw Geel'38/Jumbo

Voetbal 1.847 keer gelezen

De overschrijvingstermijn voor amateurvoetballers is bijna passé. Vrijdag is de laatste dag dat dit nog mogelijk is. Blauw Geel'38 was nog opzoek naar een centrale verdediger. Mede om het feit dat beide huidige vaste centrale verdedigers Desley Schilders en Tom Beissel nog geblesseerd zijn en Martijn van Loon lager gaat spelen werd de roep duidelijker. De oplossing moet komen met de komst van Tom Dekkers van eersteklasser Geldrop.

Door: Peter Kuijpers

Tom  Dekkers is tweebenig zegt-ie zelf: "Mijn sterkste been is rechts, maar kan met mijn linker best aardig vooruit." De 26 jarige fysiotherapeut speelde eerder bij De Valk en UNA. We spraken hem in zijn pas aangelegde achtertuin ergens in een Fenixwijk in Veldhoven.

Oude liefde
Bij Blauw Geel zien we dit jaar zeven nieuwe gezichten. Aanvaller Jamey Raas komt van Nuenen. Ralp Vos is doelman en komt van O.S.S.'20. Van JVC Cuijk komt Jeroen van Schoonhoven waar Schijndelaar Niels Wouters overkomt van De Treffers. Flankverdediger Sander van Weert verruild UNA voor zijn oude liefde Blauw Geel'38. Zain Moghal komt van OJC Rosmalen naar Blauw Geel'38 en op het sluiten van de markt zoals vermeldt Tom Dekkers die overkomt van Geldrop. Brahim Zaari stopt als doelman waar Edwin Huibers zich meldde bij Berghem Sport en Rick Polman terugkeert bij EVV. Hidde van Dijk vertrekt naar HSC'21.  Selectieleden Timo van Dalsum en Terry Steenbergen gaan naar tweedeklasser Heeswijk. Paulo Cardoso Seixas speelt komend seizoen bij Avanti'31 in Schijndel.

Gesprek met Tom Dekkers die overkomt van Geldrop naar Blauw Geel'38/Jumbo

  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant