O.S.S.'20 - ADO'20. (Foto: Ad Megens)

O.S.S.'20 mist veel kansen en speelt gelijk tegen ADO'20

Voetbal 768 keer gelezen

OSS | O.S.S.'20 heeft thuis tegen ADO'20 twee punten laten liggen: 1-1. Op basis van het vertoonde veldspel verdienden de gasten uit Heemskerk een punt, maar op basis van het aantal kansen verdiende er maar één ploeg om te winnen: O.S.S.'20.

In de eerste helft was O.S.S.'20-trainer Bertran Kreekels niet tevreden over zijn ploeg. "We hadden weinig grip op de tegenstander en dat hadden we aan onszelf te denken. Het stond niet goed, we zetten niet op de goede manier druk en er was geen goede samenwerking tussen de linies. Daardoor werden we teruggedrongen." Het waren de gasten die scoorden, maar aan de andere kant had O.S.S.'20 zeker de kansen om ook minimaal één keer te scoren. Zoals Rob van Sonsbeek, die op zo'n vijf meter van de goal naast schoot.

Rob van Sonsbeek. (Foto: Jeroen Engelen)

In de tweede helft zag Kreekels een beter O.S.S.'20. Het was wachten op de 1-1. Tony de Groot schoot op de lat en de goal van Van Sonsbeek werd afgekeurd. Een penalty hielp de Ossenaren aan een gelijke stand. Van Sonsbeek nam de verantwoordelijkheid en faalde niet. Topschutter Jos Peltzer was nog heel dicht bij de 2-1, maar zijn kopbal van vlak voor de goal ging net over. Kreekels: "Het is zuur dat je vandaag punten laat liggen. Ik ben wel trots op de jongens hoe ze zijn teruggekomen na een matige eerste helft."

Brian Campman. (Foto: Mark Pouwels)

Quick
Volgende week gaat O.S.S.'20 naar Quick. De hekkensluiter, maar de Hagenaars wonnen vandaag wel met 3-1 van Westlandia. "Quick is een goede ploeg die te laag staat op de ranglijst. Ze hadden problemen met het scorend vermogen, maar tegen Westlandia maken ze er wel drie. Ik ben heel benieuwd."

Blessures
Tim Waterink is er in Den Haag mogelijk niet bij. De aanvaller liep een blessure op, al is het nog niet duidelijk hoe lang hij uit de roulatie is. Een andere aanvaller -Bob van Lith- ligt er geruime tijd uit met een voetblessure.

Tim Waterink. (Foto: Jeroen Engelen)

Basisopstelling O.S.S.'20: Rick van der Leest, Bart Spierings, Joep van de Rande, Joep Engelen, Bram Eltink, Bob Zonnenberg, Brian Campman, Tony de Groot, Tim Waterink, Jos Peltzer en Rob van Sonsbeek.