Dennis Meier is trainer van Vorstenbossche Boys
Dennis Meier is trainer van Vorstenbossche Boys Foto: Peter Kuijpers

4F: Vorstenbossche Boys krijgt koploper op bezoek; VOW krijgt 'zware kost' met Boxtel

Voetbal 1.365 keer gelezen

Zondag weer een vol programma en werken we naar de winterstop met op 15 december het laatste programma van 2019 met een uitloop naar 22 december. Dit alles met de mooie zin: 'IJs en weder dienende' gebaseerd op het onvoorspelbare weertype vaak in december

Door: Peter Kuijpers

Avesteyn won zondag, adel verplicht, ruim met 0-6 bij OSC'45 in Orthen. Het komt nu samen met Boxtel op één puntje van koploper Nulandia. Zondag in Biezemortel mag VCB de Dinthernaren niet in problemen brengen. Om 14.30 uur zal scheidsrechter Vermeer de teams manen tot voetbal.

4F: HHC'09 – Boskant
Drie punten uit de laatste vijf wedstrijden is een magere score en zeker als je club Boskant heet. Trainer Sander Janssen zal beslist anders gewild hebben, maar dan moet zijn team wel scoren. Zondag naar HHC'09 die acht wedstrijden hebben gespeeld en nul punten met een doelsaldo van 7-33. Dan moet je toch wel een heel grote doemdenker zijn als daar geen drie punten voor calculeert. Om 14.00 uur word er op Sportpark de Oosters in Heusden afgetrapt.

4F: WEC – OSC'45
Voetbalclub WEC krijgt zondag bezoek uit het stadsdeel Orthen. Het buurtschap Orthen is een oude buurt in 's-Hertogenbosch.  WEC was afgelopen zondag vrij en kan zich opmaken voor deze te verwachten driepunter. Deze redactie kan zich niet voorstellen dat dit niet de doelstelling is. Om 14.30 uur gaat op de Glorie met scheidsrechter Walthuis de bal aan het rollen.


VOW hier in duel met Vorstenbossche Boys krijgt met Boxtel een sterke tegenstander op bezoek

4F: VOW – Boxtel
wee teams die lekker in de lift zitten. Boxtel is samen met Avesteyn volger van koploper Nulandia. Een fikse tegenstander voor de mannen van De Vonders waar de bezoekers de te kloppen favorieten zijn. Om 14.30 uur word er afgetrapt met scheidsrechter Blotevogel.

4F: Vorstenbossche Boys – Nulandia
De koploper komt naar de Bergakkers komende zondag. Het onderlinge verschil is aanzienlijk, maar liefst zestien punten. Het zou een regelrecht stunt zijn mocht het team van trainer Dennis Meier een succesje boeken tegen de grootste kampioenskandidaat uit deze klasse. Om 14.30 uur fluit scheidsrechter Copper voor aanvang.

Programma voor zondag:
RKKSV-Wilhelmina
HHC'09-Boskant
SC Elshout-Essche Boys
WEC-OSC'45
VOW-Boxtel
Vorstenbossche Boys-Nulandia
VCB-Avesteyn

Stand:
1. Nulandia 8-22
2. Avesteyn 8-21
3. Boxtel 8-21
4. VOW 8-16
5. Wilhelmina 8-15
6. Boskant 8-12
7. SC Elshout 8-11
8. RKKSV 8-10
9. WEC 8-9
10. OSC'45 8-7
11. Essche Boys 8-7
12. Vorstenbossche Boys 8-6
13. VCB 8-4
14. HHC'09 8-0

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant