Joris Razenberg zondag geschorst wegens rode kaart afgelopen weekend.
Joris Razenberg zondag geschorst wegens rode kaart afgelopen weekend. Foto Peter Kuijpers

4F: Boskant – VOW wedstrijd uit de subtop; WEC gaat naar Den Bosch toe

Voetbal 792 keer gelezen

Leuke wedstrijden dit weekend in de vierde klasse F. Nulandia zal zeker winnen van puntloze laagvlieger HHC'09, alleen de vraag met hoeveel? Maar ook, adel verplicht, Avesteyn is favoriet tegen nummer laatst uit het linkerrijtje SC Elshout. Zondag om 16.30 uur weten we meer.

door Peter Kuijpers

Het elftal van trainer Dennis Meijer hield dapper stand tegen Nulandia de koploper uit 4F. Echter een kwartier voor tijd brak Vorstenbossche Boys en scoorde Nulandia. Zondag volgt de uitreis naar Orthen een stadsdeel van Den Bosch. OSC'45 staat twee punten boven Vorstenbossche Boys, dus bij winst wordt er een sprong gemaakt naar de middenmoot.

Avesteyn – SC Elshout
Zeker geen onderdeurtje is SC Elshout en dus alle aandacht voor dit team dat met 3-0 won van Essche Boys. Vanzelfsprekend is Avesteyn favoriet tegen deze middenmoter en daar zeggen we niets mis mee. Ondanks de matige pot voetbal afgelopen zondag in Biezenmortel.

Sander Janssen voor de Kliksport-microfoon.

Boskant – VOW
Alweer een stevig duel voor de ploeg uit Zijtaart dat zondag op 0-0 afsloot met Boxtel. Boskant is lekker bezig waar de hand van trainer Sander Janssen met de week meer zichtbaar wordt. Zondag deed Boskant wat iedereen doet tegen HHC'09 en dat is winnen. VOW en Boxtel hielden het op 0-0 waar beiden kregen wat hun toekwam. Bij VOW is nestor Bart van de Laar weer terug en daar zijn ze in Zijtaart niet rouwig om. Zondag kan hij in Boskant zijn kunsten in de etalage plaatsen.

Wilhelmina – WEC
WEC speelde zondag een matige pot op De Glorie en kreeg het bezoekende OSC'45 niet op de knieën. Zondag gaat de reis naar Den Bosch tegen oude stadsclub Wilhelmina dat een vierde plek bezit achter koploper Nulandia, Avesteyn en Boxtel. De ploeg uit Wijbosch zal meer energie in de wedstrijd moeten gooien als afgelopen zondag het geval was. Anders kon het wel eens fout aflopen.

Nulandia – HHC'09
Een leuke winst zondag op De Bergakkers in Vorstenbosch al werd het bij tijden peentjes zweten voor de mannen van Marc van Delft. Zondag thuis tegen HHC'09 De reus Nulandia tegen Klein Duimpje aan de Maas HHC'09 dat nog met nul punten onder aan 4F bengelt. Maar Van Delft zal deze wedstrijd niet anders benaderen dan alle anderen. Tenslotte moet hij zondag Joris Razenberg missen die rood kreeg in Vorstenbosch afgelopen week. Nulandia is torenhoog favoriet.

Programma voor zondag
OSC'45-Vorstenbossche Boys
Essche Boys-VCB
Avesteyn-SC Elshout
Boskant-VOW
Wilhelmina-WEC
Nulandia-HHC'09
Boxtel-RKKSV

Stand:
1. Nulandia 9-25
2. Avesteyn 9-24
3. Boxtel 9-22
4. Wilhelmina 9-18
5. VOW 9-17
6. Boskant 9-15
7. SC Elshout 9-14
8. RKKSV 9-10
9. WEC 9-10
10. OSC'45 9-8
11. Essche Boys 9-7
12. Vorstenbossche Boys 9-6
13. VCB 9-4
14. HHC'09 9-0

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant