De selectie van Maaskantse Boys.

5C: Maaskantse Boys bezorgt OKSV eerste nederlaag, ruime winst SBV

Voetbal 794 keer gelezen

OKSV is in de vijfde klasse C tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Maaskantse Boys was in Overlangel met 1-2 te sterk. SBV pakte vandaag ook drie punten. De Harenaren versloegen HRC'14 met 4-0

OKSV - Maaskantse Boys 1-2
Maaskantse Boys-trainer Maurizio Atzeni zag twee ploegen die voor de winst gingen. "Maar ik mag wel zeggen dat wij weinig tot niets weggaven. Zeker in de tweede helft speelden we dominant. De overwinning hebben we terecht naar Maren-Kessel gebracht." Jeffrey van den Hurk zette MKB na 20 minuten op voorsprong. Elf minuten later was het Rick Reijs met de gelijkmaker. Na iets meer dan een uur bepaalde Clint van Crey de eindstand op 1-2. OKSV-trainer Fred Donkers: "Het was een gelijkopgaande wedstrijd waar we vooral afgetroefd zijn op rendement voor de goal. Maaskantse Boys heeft vier kansen gehad waarvan ze er twee verzilveren. Wij hadden mogelijkheden om te scoren maar lieten het na."

SBV - HRC'14 4-0
SBV won zonder veel moeite met 4-0 van HRC'14. Zonder belangrijke spelers als Berry Knipping, Jordy van Outvorst, Tom Wouterse, Stan van Veghel en Martijn Schoenmakers draaide het elftal van trainer John Putters toch goed. Met rust stond het 2-0 door een eigen doelpunt en een goal van Joshua van Tongeren. In de tweede helft verdubbelden Joep Cruijssen en Mart van Veghel de stand. De Harenaren bezetten de vierde plaats.