Zondag weer leuk programma in 3D
Zondag weer leuk programma in 3D Foto: Ad Megens

3D: Nog twee wedstrijddagen voor winterstop intrede doet

Voetbal 1.397 keer gelezen

Morgen na pakjesavond komt december in volle gratie naar u toe. Met nog twee programma's komt Kerst wel heel dichtbij. Een tijd dat de voetbalgedachten even geparkeerd worden. Wellicht dat bij een afgelasting nog op 22 december ingehaald moet worden. Zondag wordt er naar alle waarschijnlijkheid een volledig programma afgewerkt met leuke affiches. Alle wedstrijden beginnen wegens het vroege duister om 14.00 uur. Waarom SCG'18 hierop een uitzondering is blijft een vraagteken.

Door Peter Kuijpers (verhuismodus)

FC Schadewijk krijgt in Den Dungen een team aan de aftrap dat gelang de competitie beter is gaan spelen. Het team van trainer Gaby Kuijpers verloor zondag enigszins verrassend van Nooit Gedacht. Niks verrassends vertelde Arno Methorst aan Kliksport. "We wonnen verdiend daar. We hadden het eerder af moeten maken en waren te slordig in de afwerking. We hadden het met fases lastig, maar compliment voor de goede organisatie." Margriet krijgt Avanti'31 op bezoek dat een puntje overhield in de derby met plaatsgenoot Schijndel. Margriet ging opnieuw in de laatste fase en opnieuw schlemielig ten onder nu bij koploper RKPVV. Beiden de reïncarnaties van Oranje Zwart en Dijkse Boys. Superspits Johan van Lierop was weer goud waard voor de Helmonders en besliste de partij in de laatste minuut. Zondag ontvangen de mannen van Maarten van Vugt Avanti'31 dat volgens velen veel te laag staat en beslist hoger moet spelen. Aan Van Vugt c.s. de taak dat nog een weekje tegen te houden.


Hier mag Boekel Sport zondag aan de aftrap verschijnen

Het Domein
Handel is wat aan het kwakkelen. Moeilijk scorend met een paar 0-0 draws. Zondag kreeg de ploeg van trainer Tom Jacobs een behoorlijk veeg uit de pan door met 1-6 te verliezen van de achtervolgers van RKPVV en plaatsgenoten SC Helmondia. Zondag voor Handel weer een zware op De Biescamp in Geffen tegen Nooit Gedacht dat won in Oss afgelopen weekend. Excellent ontvangt op het eigen Domein Boekel Sport dat de rampstart wat overwonnen lijkt te hebben. De zevenklapper tegen het slecht presterende BMC is overigens nog geen bewijs dat het lek boven is. Op het Domein in Oploo liep alleen Den Dungen met drie punten weg, maar kreeg RKPVV de eerste zeperd van de competitie te verwerken. IJs en weder dienende gloort er weer een spannende zondag. Kliksport volgt het voor u op de voet.

Programma komende zondag 3D:
Den Dungen-FC Schadewijk
SCG'18-Nijnsel/TVE 
Margriet-Avanti'31
BMC-Schijndel/De Wit
Nooit Gedacht-Handel
SC Helmondia-RKPVV
Excellent-Boekel Sport

Stand:
1. RKPVV 10-23
2. SC Helmondia 10-20
3. FC Schadewijk 10-17
4. Excellent 10-17
5. Den Dungen 10-16
6. Margriet 10-15
7. Schijndel 10-15
8. Nooit Gedacht 10-13
9. Boekel Sport 10-13
10. Handel 10-12
11. Nijnsel 10-11
12. Avanti'31 10-7
13. SCG'18 10-7
14. BMC 10-5

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant