WEC. adel verplicht, moet winnen van HHC'09
WEC. adel verplicht, moet winnen van HHC'09

4F: Nulandia zal SC Elshout zeker niet onderschatten; haalt HHC'09 het eerste puntje in Wijbosch?

Voetbal 851 keer gelezen

Een koud en mistig weekend ligt achter ons. Het beetje vorst bracht gelukkig geen afgelastingen.Opvallend dat HHC'09 nog zonder punten is al wordt er steeds beter gevoetbald luiden de berichten uit Heusden. Pieter Tuns zei het al vaker: "Geen enkele ploeg degradeert met nul punten. Je moet alleen zorgen dat ze het niet halen tegen jouw team." In december beginnen praktisch alle wedstrijden om 14.00 uur vanwege de vroeg invallende duisternis.

Door: Peter Kuijpers

Avesteyn verslikte zich behoorlijk in het bezoekende SC Elshout. De ploeg uit Dinther raakte zelfs in ondertal nadat Stan de Laat zijn tweede geel pakte. Uiteindelijk werd het 2-2 en liep Nulandia dat wel won verder weg. Zondag naar de Kruisstraat in Rosmalen waar het moeten halen van drie punten een zware druk op het team legt.

WEC - HHC'09
Een puike prestatie van WEC zondag door te winnen in Den Bosch van Wilhelmina. Een belangrijke bijdrage had Steef Rovers met de gelijkmaker en een assist. Zondag komt rode lantaarndrager HHC'09 naar De Glorie. De ploeg is nog puntloos en mag geen probleem vormen voor WEC. Drie punten zoals de tien andere tegenstanders dat al deden tegen de Heusdenaren.

VOW – Wilhelmina
Zondag krijgen de mannen van trainer Jordy van Boxtel vermoedelijk een super gemotiveerd Wilhelmina aan de aftrap. De Bosschenaren verloren zondag thuis van WEC en dat zit ze niet lekker. VOW en Boskant scoorden zondag niet al had vooral VOW dé kans de score te openen hetgeen uitbleef.

Vorstenbossche Boys – Boxtel
Een stevige 0-6 zege voor de boys uit Vorstenbosch zondag in Orthen. Waar de OSC'45-doelman voortijdig briesend het veld verliet. Leuk dat trainer Dennis Meier weer eens een zege mocht noteren. Zondag is de tegenstand kwalitatief van een ander kaliber met de komst van Boxtel. Op de Bergakkers wordt om 14.00 uur afgetrapt.

VCB – Boskant
Boskant reist zondag af naar Biezemortel wat qua grote en inwonersaantal nagenoeg gelijk is aan Boskant. VCB staat er niet best voor en zal zeker nog punten moeten genereren om straks na de winterstop weg te blijven uit die door iedereen vermaledijde hoek. Boskant weet wat het te wachten staat aan de Biezenmortelsestraat en hier wordt eveneens om 14.00 uur afgetrapt.

SC Elshout – Nulandia
Nog wel degelijk en stevig duel voor Nulandia in Elshout. De Elshouters speelden zondag gelijk bij een van de kampioenskandidaten Avesteyn. Eerlijkheidshalve houdt deze redactie Nulandia wel voor als een van de meest serieuze optanten voor de bruisende champagne in mei. Nulandia sloot zondag tegen het lelijke eendje uit 4F HHC'09 af met een bescheiden 3-1 overwinning. Nulandia heeft al een periodetitel in de knip, maar hoopt natuurlijk op meer en dat deze vroege prijs dan weer weggegeven kan worden. Maar eerst ligt de focus op Sportpark Den Donk in Elshout waar om 14.00 uur de bal gaat rollen.

Programma voor zondag:
RKKSV-Avesteyn
OSC'45-Essche Boys
SC Elshout-Nulandia
WEC-HHC'09
VOW-Wilhelmina
Vorstenbossche Boys-Boxtel
VCB-Boskant

Stand:
1. Nulandia 10-28
2. Avesteyn 10-25
3. Boxtel 10-25
4. Wilhelmina 10-18
5. VOW 10-18
6. Boskant 10-16
7. SC Elshout 10-15
8. WEC 10-13
9. RKKSV 10-10
10. Vorstenbossche Boys 10-9
11. Essche Boys 10-8
12. OSC'45 10-8
13. VCB 10-5
14. HHC'09 10-0

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant