OGO - Hooghuis Talentencampus

Verslag van wedstrijd in tweede klasse Recreatief ZaalvoetbalOss

Voetbal 392 keer gelezen

Het nieuwe jaar is weer begonnen. In de competitie van Recreatief Zaalvoetbal Oss (RZV) gaat het in de zaalvoetbalcompetitie om het kampioenschap in de 1e en 2e klasse. Reporter Jo Vos stuurde ons een verslag van de wedstrijd tussen O.G.O en Hooghuis Talenten.

"Onder deskundige leiding van arbiter Tiny Brinkman werd om 18.45 uur afgetrapt en verbazingwekkend, lag binnen 10 seconden de bal achter de verbouwereerde doelman Marcel Thomassen. Een voorsprong voor de ambtenaren door good old Fons Geraerdts. Blijkbaar waren de leraren met hun gedachten nog met het kerstreces bezig! Na 5 minuten viel de 2-0 na een goed opgezette aanval door Ronald van den Hoof. De leraren konden het hierbij natuurlijk niet laten zitten en kwamen sterk opzetten. Echter niet verder dan een loeihard afstandsschot op de paal van uitblinker Rutger Kok. De goal wilde echter niet vallen en zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant. Via een goed uitgespeelde counter werd het halverwege de wedstrijd 3-0 door Daan Hoefsloot. Een voorentscheidung? Fantastisch uitgespeelde 4-0 door Patrick Megens en na balverlies op eigen helft door de leraren was een simpel schaartje voldoende om zelfs de 5-0 aan te tekenen. Een kwartier voor tijd dan eindelijk de verdiende tegentreffer door goalgetter Gerrit den Bok. Met de 5-2 door Rutger Kok 10 minuten voor tijd, die OGO-keeper Maarten de Smit kansloos passeerde, kwam de spanning enigszins terug. Door uitstekend keeperswerk van goalie Marcel bleef de spanning in de wedstrijd. Het technisch surplus van de ambtenaren zorgde uiteindelijk voor een verdiende overwinning. Echter toch nog een goal in de absolute slotfase door Rutger Kok, die daarmee de achterstand nog verkleinde tot 5-3."