Dean van der Sluys stond in de basis. (Foto: TOP Oss Media)

TOP Oss wacht na nederlaag een loodzware week met mooie tegenstanders

Voetbal 402 keer gelezen

WIJDEWORMER | TOP Oss ontvangt volgende week dinsdag 21 januari de profs van AZ in de TOTO KNVB Beker. Afgelopen maandag speelden de Ossenaren in de Keuken Kampioen Divisie tegen de beloften van AZ. De Alkmaarders wonnen met 3-1.

Het was de thuisploeg dat in de eerste helft op voorsprong kwam. Doelman Ronald Koeman jr raakte Felix Correia licht en dat was voor scheidsrechter Hensgens voldoende om naar de stip te wijzen. Des Kunst maakte geen fout vanaf elf meter. TOP Oss kwam vroeg in de tweede helft op gelijke hoogte. Olivier Rommens was de maker van de 1-1. Qua veldspel en kansen verdiende TOP Oss minimaal een punt, maar in de laatste twintig minuten gaven de Ossenaren het duel uit handen. Margaret en Kunst bezorgden hun ploeg een driepunter. Komende vrijdag komt SC Cambuur op bezoek in Oss. Een zware opgave, want de Friezen zijn de lijstaanvoerder. Na Cambuur worden de pijlen gericht op het bekerduel met AZ. Kijk voor de kaartverkoop op www.toposs.nl.