Afbeelding
Archieffoto: Peter Kuijpers

Brian Vialle vertrekt bij HVCH en wil plezier terugvinden bij TOP

Voetbal 1.852 keer gelezen

OSS | Brian Vialle maakt komende zomer de overstap van HVCH naar TOP. De 24-jarige doelman voelt geen vertrouwen meer bij de Heesche eersteklasser en hoopt in Oss het plezier terug te vinden.

Vialle zat in zijn eerste seizoen bij HVCH op de bank achter Rob van Erp, maar een seizoen later was hij eerste keus onder de lat. Met de Heesche club slaagde hij er net niet in om promotie af te dwingen naar de Hoofdklasse. Vorig seizoen presteerden de Heeschenaren minder, maar wisten ze zich wel te handhaven. Dit jaar is Vialle onder de nieuwe trainer Roy de Haan op de bank beland. "Maar onlangs mocht ik tegen Best Vooruit wel weer starten. We verloren met 3-0, maar volgens de trainer was ik de enige met een voldoende. Dat de wedstrijd erna echter de keeper van het tweede in de basis begon, kwam als een complete verrassing. Niet alleen voor mij, maar ook bij veel anderen binnen de club. Ik heb geen vertrouwen meer in deze trainer." Hij kijkt terug op een mooie periode in Heesch. "Het is echt een topclub met hele fijne mensen en alles is goed geregeld. Ik heb helaas geen klik met de trainer."

Ambitieus
Bij TOP hoopt hij wel eerste doelman te worden. "Met Jeffrey Vendrig en Roel Kuilder vertrekken de eerste en tweede doelman. Het is aan mij om me te bewijzen en een basisplaats af te dwingen. Ik ben ambitieus als voetballer en wil uiteraard spelen. Ik heb zin in de overstap. Frank Wijdeven is een goede vriend van me en met Paul van der Vlist en Mees Linders heb ik samen in de jeugd gespeeld. Bovendien ken ik de trainer Bas Gösgens."

Voetbaldier
Vialle is een voetbaldier. Naast zijn opleiding en voetballen bij HVCH heeft hij een eigen voetbalschool en is hij trainer van FC Den Bosch O13. "Het is volle bak, maar ik vind het allemaal leuk om te doen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant