Logo kliknieuws.nl/oss
Dennis Ermers.
Dennis Ermers.

Kennismaken met... Dennis Ermers (OKSV)

  •   keer gelezen   Voetbal

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Dennis Ermers, linksback van OKSV.

Naam: Dennis Ermers.
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Ravenstein
Beroep: Veldwerker bij Aveco de Bondt (bodemonderzoek).
Club: OKSV
Sterke punten: Ben redelijk tweebenig, snelheid.
Mindere punten:
Koppen
Favoriete club: Ajax
Beste speler op de regionale velden: Frank Vos, ondanks zijn lengte kan hij aardig keepen.
Beste speler van de wereld: Virgil van Dijk.
Slechtste verliezer die je kent: Dat zijn er wel wat bij ons in het team, zelf kan ik ook zeer slecht tegen mijn verlies.
Beste trainer van de regio: Niels Voet.
Mooiste sportpark van de regio: Er zijn de laatste tijd aardig wat sportcomplexen goed verbouwd, die zijn er allemaal netje uit. Maar ons eigen kleine sportparkje heeft ook zeker iets. Dat zie je niet veel.
Gezelligste kantine: Een paar jaar geleden stond de Petjesbar er nog. En daar zijn mooie feestje gebouwd, op het biljart staan met een schaal. Daar zijn wat liters bier op zondag avond weg gedronken.
Welke muziek in de kleedkamer: Bij ons wordt van alles gedraaid, van Frans Bauer tot Martin Garrix. Zelf ben ik wel fan van iets met een goeie bas, vind ik wel lekker voor de wedstrijd.
Mooiste shirt regionaal: Dat is het mooie groen van OKSV natuurlijk.
Voorbeeld in de voetballerij: Dat vind ik lastig, die heb ik niet echt. Maar een links- of rechtsback die veel mee aanvalt vind ik leuk om naar te kijken.
Hoogtepunt als voetballer: Dat is toch wel de promotie naar de vierde klasse. Als je als OKSV zijnde dat presteert, is dat best wel knap.
Grappigste moment als voetballer: Tijdens een uitwedstrijd tegen Beers was het best slecht weer. De tweede helft was even bezig totdat de scheids van het veld liep, hij moest naar het toilet. Toen konden we wachten in de kou.
Dromen in het voetbal: Kampioen worden. ik heb al wat promoties meegemaakt, maar nog nooit kampioen geworden.

Meer berichten