Logo kliknieuws.nl/oss
Willem-Jan Kocken en Vic van Rooij.
Willem-Jan Kocken en Vic van Rooij.

Kennismaken met... Willem-Jan Kocken (Ulysses)

  •   1143 keer gelezen   Voetbal

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Willem-Jan Kocken, speler van Ulysses.

Naam: Willem-Jan Kocken
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Heesch
Beroep/school: In september begin ik aan de opleiding Vakexpert voeding en technologie/
Club: Ulysses
Positie: Ergens op het middenveld.
Sterke punten: Befaamd afstandsschot (minimaal 25 meter).
Mindere punten: Conditie (een kilootje meer brengt wat beperkingen met zich mee).
Favoriete club: Ajax
Beste speler op de regionale velden: Hier kwam meteen een persoon bij mij op, dit kan alleen maar Vic van Rooij zijn. Met zijn werklust en spelinzicht kan hij daadwerkelijk de wedstrijd bepalen.
Beste speler van de wereld: Eigenlijk wou ik hier ook Vic van Rooij invullen. Maar omdat ik meerdere voetballers een kans wil geven ga ik bij deze vraag denk ik toch maar voor Messi.
Slechtste verliezer die je kent: Ook hier is maar één persoon denkbaar; namelijk Stan Schuurmans. Op het veld mag hij bijna elke wedstrijd wel even ‘afkoelen’ langs de lijn en als hij in het weekend gaat pokeren lopen de spanningen nogal hoog op.
Beste trainer van de regio: Rik Wijnen en Peter van den Berk. Helaas zijn ze gestopt maar, man man man, wat heb ik veel van die twee geleerd. Gelukkig kunnen we ze beide nog bewonderen in de kantine en van hun wijze uitspraken leren.
Mooiste sportpark van de regio: Het sportpark van DAW ligt er wel mooi bij. Maar sinds de vernieuwingen bij Berghem Sport is het daar ook wel mooi geworden.
Gezelligste kantine: Ulysses natuurlijk, maken er altijd een mooi feestje van. Gelukkig hebben wij ook de iconische Donderjagers die voor flink wat muziek en toch ook wat gezelligheid met zich meebrengen.
Welke muziek in de kleedkamer: Van alles wat!
Mooiste shirt regionaal: Het klassieke blauw-wit gestreepte van Ulysses is het mooist. Vooral het witte deel dat na een wedstrijd nooit goed schoon wordt in het wasmachine.
Voorbeeld in de voetballerij: Willea de God, wat een werklust heeft die vent.
Hoogtepunt als voetballer: In de B1 kampioen worden is zeker een mooi moment geweest!
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Toen ik nog in de B speelde. Wedstrijd begon om 13.00 uur ‘s middags en ik had me een keertje verslapen... (hoe is het mogelijk zou je denken). Ik kwam in de eerste helft aan, kreeg serieus een paar schoppen onder m’n kont van de trainer Rik. Die hebben zeker geholpen want toen ik in het veld mocht de tweede helft scoorde ik er twee en wonnen we de wedstrijd.
Dromen in het voetbal: Kampioen worden met Ulysses 2!

Meer berichten