Logo kliknieuws.nl/oss
Joeri Theunisse. (Foto: OJC Rosmalen)
Joeri Theunisse. (Foto: OJC Rosmalen)

Kennismaken met... Joeri Theunisse (Berghem Sport)

  •   1629 keer gelezen   Voetbal

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Joeri Theunisse, middenvelder van Berghem Sport.

Naam: Joeri Theunisse
Leeftijd: 22
Woonplaats: Berghem
Beroep/school: Ik begin in september met mijn afstudeerscriptie van de opleiding HBO Bedrijfskunde van Avans Hogeschool.
Club: Berghem Sport
Positie: Middenvelder, het liefst controlerend.
Sterke punten: Spelinzicht en inzet.
Mindere punten: Gericht koppen en mijn snelheid/wendbaarheid.
Favoriete club: Ajax
Beste speler op de regionale velden: Kijkend naar mijn eigen positie in het veld kies ik voor Steef Nieuwendaal. Helaas is hij niet meer actief, maar de afgelopen jaren heb ik met hem samen mogen spelen en daar kon elke jonge speler ontzettend veel van leren.
Beste speler van de wereld: Cristiano Ronaldo
Slechtste verliezer die je kent: Yorrit Kanters, zelfs na een verloren partijtje afwerken even niet te genieten. Topgozer.
Beste trainer van de regio: Niet per se een trainer die nog actief is in de regio, maar vorig seizoen was Mark Schenning een half jaar onze trainer. Tactisch erg sterk.
Mooiste sportpark van de regio: Het sportpark van OJC Rosmalen, De Groote Wielen.
Gezelligste kantine: Ik heb gehoord dat de kantine van Berghem Sport aardig gezellig kan zijn.
Welke muziek in de kleedkamer: Techno of Nederlandstalige muziek.
Mooiste shirt regionaal: Berghem Sport
Voorbeeld in de voetballerij: Sergio Busquets
Hoogtepunt als voetballer: Het kampioenschap met OJC Rosmalen A1 in de derde divisie.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: In de kleedkamer werd door een teamgenoot een verhaal verteld over een speler die er 'schijnbaar' niet zo veel van zou kunnen volgens hem. Bleek de persoon in kwestie toevallig in de kleedkamer aanwezig te zijn maar dit had hij niet gezien. Hij bleef maar doorgaan met zijn verhaal, maar had zelf niks door. Uiteindelijk is het goed opgelost tussen de twee en kon iedereen er wel om lachen.
Dromen in het voetbal: Aankomend seizoen vooral weer het plezier terugvinden en uiteindelijk zo hoog mogelijk eindigen met Berghem Sport.

Meer berichten