(Archieffoto: Hans van der Poel)

Cas Peters schiet TOP Oss in extra tijd naar gelijkspel

Voetbal 655 keer gelezen

VELSEN | Het zag er wat knullig uit vlak voor tijd. Cas Peters liep zijn ploeggenoot Dennis van der Heijden in de weg, net op het moment dat laatstgenoemde uit wilde halen. In de 93ste minuut maakte de invaller zijn ‘fout’ goed. Hij schoot TOP Oss -op aangeven van Van der Heijden- op bezoek bij Telstar naar 1-1.

Telstar was de eerste helft de betere ploeg. TOP Oss had weinig in te brengen in het lege Rabobank IJmond Stadion. Niet dat de thuisploeg overigens veel kansen kreeg, maar de 1-0 voorsprong (doelpunt Sebastian Soto) was terecht. In de tweede helft een beter TOP Oss, met invaller Mart Remans die zijn debuut maakte. Via Dean Guezen kregen de Ossenaren ook een grote kans op de 1-1, maar Jong Oranje-doelman Jasper Schendelaar bracht redding. De gelijkmaker leek er niet meer in te zitten, tot de 93ste minuut. Peters reageerde alert op een doorkopbal van Van der Heijden en schoot snoeihard binnen. Al met al een terechte gelijkmaker in verder een draak van een wedstrijd.