Kennismaken met... Siep Verweij (VOW). (Foto: Arno Korsten)
Kennismaken met... Siep Verweij (VOW). (Foto: Arno Korsten)

Kennismaken met... Siep Verweij (VOW)

  •   keer gelezen   Voetbal

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Siep Verweij, middenvelder van VOW.

Naam: Siep Verweij
Leeftijd: 21
Woonplaats: Zijtaart
Beroep/school: Opleiding Logistiek Manager afgerond en op zoek naar een baan.
Club: VOW Zijtaart
Positie: Middenvelder
Sterke punten: Inzicht maar de meeste zullen zeggen snelheid ;)
Mindere punten: Koppen
Favoriete club: PSV Eindhoven
Beste speler op de regionale velden: Bart van de Laar blijft nog steeds een goede dribbel in huis hebben ‘voor zijn leeftijd’. (Maar wanneer stopt hij nu is?..)
Beste speler van de wereld: Messi
Slechtste verliezer die je kent: Dit zijn er wel wat, zelf ben ik ook een slechte verliezer. Biertje na de wedstrijd doet wonderen.
Beste trainer van de regio: Op dit moment is Jordy van Boxtel de enigste trainer die ik in het eerste heb gehad. Kies dus voor hem. Wie weet kunnen we in de toekomst nog een Pep Guardiola contracteren.
Mooiste sportpark van de regio: De Vonders in Zijtaart.
Gezelligste kantine: Uiteraard onze kantine waar menig feestjes worden gegeven.
Welke muziek in de kleedkamer: Na een winstpartij vallen wat oldskool plaatjes zeker in de smaak.
Mooiste shirt regionaal: VOW Zijtaart
Voorbeeld in de voetballerij: Stef van Stiphout, goede inzet en nooit geblesseerd.
Hoogtepunt als voetballer: Aanschaf muziekbox met karaoke.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Dit zijn er wel wat. Maar één springt er wel uit en dat is de winst partij op HVV Helmond. Wij waren het eerste team in dat seizoen wat van deze ploeg won. Na wat kleine pilsjes kwamen we er achter dat ze alles hadden laten liggen in de kleedkamer, denk aan shirts, ballen etc. Iemand kwam met het geweldige idee om vervolgens met hun shirts een balkonscene te houden. Dit leverde geweldige beelden op. (Helaas hoorde hun voorzitter hier iets anders in, wat er totaal niet was).
De grappenmaker van het team: Zijn er wel wat maar Lars Klein Breteler (LKB) springt er dan toch wel uit. Helaas zijn er ook een paar die zichzelf ontzettend grappig vinden, Pim van Riel….
Dromen in het voetbal: Promoveren naar de 3e klasse.
Wat zou jij de KNVB adviseren voor de rest van het seizoen? Het advies volgen van het RIVM. Deze mensen zullen niet voor niks deze regels verzinnen. Wel apart dat de sportscholen wel open mogen blijven en de trainingen buiten op een groot veld niet mogen doorgaan, spijtig..

Meer berichten