Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Romano Bloks. (Foto: sv Ruwaard 1 Facebook)</p>

Romano Bloks. (Foto: sv Ruwaard 1 Facebook)

Ambitieus Ruwaard haalt spelers terug: ‘Volgend seizoen echt een goed team’

  •   keer gelezen   Voetbal

OSS | Sv Ruwaard is ambitieus en gaat volgend seizoen voor een hoge klassering in de vijfde klasse. De club heeft zich versterkt met Romano Bloks (DESO) en Jari Langenkamp (TOP zaterdag) en verwacht binnenkort nog meer namen te kunnen presenteren.

Langenkamp was bezig aan zijn eerste seizoen bij TOP zaterdag, dat hem overnam van Ruwaard. De middenvelder keert dus terug op het oude nest en gaat weer spelen met goede vriend Romano Bloks. De spits verliet in de zomer van 2020 Ruwaard voor stadsgenoot DESO. “Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad bij DESO. Het was kort, maar krachtig, maar DESO voelde mij als thuis. Een vereniging met hele trouwe vrijwilligers, waar alles goed is geregeld. Ik heb met veel plezier mogen werken met Stan en Henk Vos, waar ik een speciale band mee heb. Dat Stan nu vertrekt naar JVC Cuijk en het feit dat Ruwaard me enkele weken geleden benaderde, stelde mij voor een lastige keuze. Ik heb er goed en lang over nagedacht, maar ik keer toch terug bij de club waar ik vele jaren heb gevoetbald en waar ik weer met Jari mag gaan voetballen. Ik ben er wel van overtuigd dat DESO met deze spelersgroep en met de nieuwe trainer John Putters nog meer stappen kan gaan zetten.”
Ruwaard is voor Bloks niet zijn eindstation. De spits is ambitieus en wil hogerop. “Maar ik richt me eerst uiteraard op Ruwaard, want we hebben volgend seizoen echt een goed team. Met de jongens die er nu staan (alleen enkele spelers stoppen, red.) en meerdere versterkingen erbij moeten we voor een plekje bij de eerste drie gaan. Ik durf best te zeggen dat het kampioenschap of zeker een periodetitel doelen moeten zijn.”

Meer berichten