Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Volharding zal ook na de zomer actief zijn in de tweede klasse H.</p>

Volharding zal ook na de zomer actief zijn in de tweede klasse H.

(Foto: Jo van Herpen)

Volharding houdt selectie komend seizoen intact

  •   keer gelezen   Voetbal

VIERLINGSBEEK | De selectie van RKVV Volharding voor het nieuwe seizoen blijft intact. De Vierlingsbeekse tweedeklasser zal na de zomer opnieuw uitkomen in klasse 2F, waarin het onder meer de streekgenoten Olympia’18 en Vianen Vooruit tegenkomt.

De KNVB besloot vorige week woensdag om het voetbalseizoen van de amateurs -net als vorig jaar- voortijdig te beëindigen en alle uitslagen te schrappen. Dat betekent automatisch dat de indeling van alle amateurklassen de komende voetbaljaargang precies hetzelfde zullen zijn. Volharding zal daardoor in de tweede klasse F weer aantreden tegen Helvoirt, EVVC, Vianen Vooruit, Olympia’18, Prinses Irene, DAW, CHC, Emplina, Volkel, SVSS, Heeswijk, Real Lunet en Venhorst.

Niet stilgezeten
De Vierlingsbekenaren hebben niet stil gezeten in de noodgedwongen voetballoze periode. Er werd getraind waar mogelijk en de voorbereidingen voor komend seizoen zijn alweer langere tijd in volle gang. Johan Vullings zal dan nog altijd de hoofdtrainer van Volharding zijn. Hij wordt daarbij geassisteerd door Dennis Rikken. Marvin Chirino blijft de coach van de reserves. Daarnaast hebben de verantwoordelijkheden de spelersgroep geïnventariseerd. Ook deze blijft -zoals het er nu uitziet- grotendeels intact.

Meer berichten