Welke speler debuteerde al op zijn zestiende in Prinses Irene 1?
Welke speler debuteerde al op zijn zestiende in Prinses Irene 1? Foto: Kliksport

Schrijf je voor vrijdag in voor de Kliksport Voetbalquiz en pak een joker

Voetbal 263 keer gelezen

OSS | Op zaterdag 3 april vindt de Kliksport Voetbalquiz plaats. Wie zich voor donderdagavond inschrijft, krijgt een joker voor de voetbalquiz over het regionale amateurvoetbal.

De inschrijving stopt op vrijdagavond 20.00 uur. Alle deelnemers ontvangen vervolgens per e-mail de (versleutelde) quizvragen. Net als bij een escape room moet elke deelnemer aan de hand van goede antwoorden een codewoord vrijspelen dat je toegang biedt tot de volgende categorie. Wie als eerste de elf hoofdstukken afrondt, is de winnaar. De organisatie verwacht dat de deelnemers tussen de 1,5 en twee uur nodig hebben. De winnaar krijgt een speciaal bierpakket van BierBarrel.nl. De nummer twee ontvangt een waardecheque van Sport 2000 Van Neerven. Ook kunnen wedstrijdballen gewonnen worden.

Inschrijven met/zonder joker
Vroege inschrijvers krijgen een joker, die recht geeft op een goed antwoord in een willekeurige categorie, met uitzondering van de eindopdracht. Inschrijven voor de Kliksport Voetbalquiz, die zaterdag om 19.00 uur van start gaat, kan per e-mail naar info@kliksport.nl. Aanmelden kan individueel of als team of vriendengroep. Deelname aan de quiz is gratis.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant