<p>TOP Oss - O.S.S.'20. (Foto: Jeroen Engelen)</p>

TOP Oss - O.S.S.'20. (Foto: Jeroen Engelen)

Kreekels tevreden over gelijkspel in derby: ‘Geen tik gehad van profs’

  •   keer gelezen   Voetbal

OSS | O.S.S.’20 startte de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een 2-2 gelijkspel tegen TOP Oss. Trainer Bertran Kreekels gaf alle spelers speelminuten en zag dat zijn ploeg een goede indruk maakte.

Zeker zeven maanden speelde O.S.S.’20 geen competitiewedstrijd. Dinsdagavond eindelijk weer, al hadden sommige spelers pas 1 of 2 trainingen in de benen. “Het was echt de vraag wat er zou gebeuren, maar gelukkig viel alles mee. We kregen helemaal geen tik van de profs. Na de 0-1 bleven de jongens gemotiveerd om veel te lopen. Het werd zelfs 0-2”, aldus trainer Bertran Kreekels.
In de eerste helft kreeg TOP Oss flink wat goede kansen, maar in de tweede helft creëerden ze een stuk minder. “Maar bij ons werd er volop gewisseld en sommige spelers konden maar 20 minuten meedoen. Met een fitte groep hadden we de overwinning over de streep getrokken, maar we mogen wel blij zijn met het resultaat.”
Opvallende speler in de basis was Hidde van Dijk. Hij gaat volgende maand voor een aantal maanden naar Afrika, maar heeft aangegeven in 2022 terug te keren bij de Osse club. “Vorig seizoen speelde hij weinig, maar deze voorbereiding maakt hij indruk en is hij heel fit. Een supergoed ventje dat hartstikke welkom is.”

Meer berichten