Willem II - TOP zaterdag

4F: Margriet ‘schandalig slecht’ in eerste helft, dramatische vertoning TOP, eerste puntenverlies O.S.S.’20

Voetbal 1.166 keer gelezen

Het was voor de drie Osse ploegen in de vierde klasse F geen geslaagde zaterdag. Margriet en TOP verloren, O.S.S.’20 liet bij laagvlieger GVV twee punten liggen.

FC Drunen - Margriet 3-2
Margriet is na drie duels hekkensluiter in de vierde klasse F. Vooral voor rust was het erg matig wat de Ossenaren lieten zien op bezoek bij FC Drunen. “Het was schandalig slecht, ik zag geen enkele wil om te winnen”, aldus trainer Ron Smits. Na een 2-0 ruststand kwam Margriet door twee goals van Joël van Lith op 2-2. Joey van Lith maakte er zelfs 2-3 van, maar die goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Volgens Margriet was daar echter geen sprake van. Net voor tijd maakte FC Drunen de winnende. “Ik schaam mezelf voor onze eerste helft. We verliezen nu van FC Drunen, dat echt een slecht elftal is.”

GVV - O.S.S.’20 2-2
O.S.S.’20 liep tegen het eerste puntenverlies aan dit seizoen. GVV deed de Ossenaren pijn en nam een 2-0 voorsprong. Via een benutte penalty van Martijn Vertogen in de 56ste minuut werd het weer spannend. Zeven minuten voor tijd bezorgde Lloyd Moens zijn ploeg een punt: 2-2.

Willem II - TOP 7-2
Een offday van sv TOP op bezoek in Tilburg. Het begon al voor de wedstrijd, toen bleek dat de shirts van TOP teveel op die van de thuisploeg leken. In de uitshirts van Willem II speelden de Ossenaren vervolgens een dramatische wedstrijd. Na een 3-0 achterstand werd het nog wel 3-2, maar uiteindelijk had Willem II geen enkele moeite met de bezoekers: 7-2.