5B: OKSV nieuwe hekkensluiter na nederlaag bij SBV en winst van Ruwaard, commotie bij MOSA’14

Voetbal 940 keer gelezen

OKSV is de nieuwe hekkensluiter in de vijfde klasse B. SBV was met 4-1 te sterk. Bij de thuisploeg scoorden Berrie Hoefnagel, Max Tielemans en Giel van de Camp (twee). De Harenaren klimmen door de overwinning naar de tiende plaats.

Ruwaard ging ook over OKSV heen dankzij de tweede overwinning op rij. SCZ werd met 0-1 verslagen, waarbij Serkan Ordu matchwinner was. “Ik heb een team gezien dat er echt voor ging”, aldus trainer Eugene Geenen.

MOSA’14 - Hedel 2-2
MOSA’14 kreeg al 2 minuten een flinke kans, maar het was Hedel die halverwege eerste helft op voorsprong kwam. Ondanks diverse kansen van de thuisploeg was de ruststand 0-1. Direct na rust verdubbelden de bezoekers hun voorsprong door een corner binnen te koppen. In de 70ste minuut schoot Robin Blokland de aansluitingstreffer langs de keeper. Hedel was tien minuten voor tijd dichtbij de 1-3, maar de lat voorkwam een treffer. Vijf minuten voor tijd was het Lars van den Bosch de 2-2 binnen. Dit leverde commotie op, omdat een speler van Hedel vlak daarvoor ogenschijnlijk een zware blessure opliep.