Geert Korsten, Rik Korsten en Joris Razenberg werden ooit gehuldigd bij Nulandia.

Ruime zege Nulandia op Essche Boys

Voetbal 1.460 keer gelezen

NULAND | Ook Essche Boys kon de maar voort denderende trein van Nulandia niet stoppen. Zondag pakten de Nulanders de zoveelste zege die ze een voorsprong gaf van 13 punten. Het is geen kwestie kampioen worden, maar meer een kwestie van wanneer.

De doelpunten op Duin en Dael werden redelijk verdeeld over twee helften. Al na vier minuten lag de bal in het mandje door een treffer van Teun van de Donk. Nulandia bleef heersen en het team van trainer Leon van Wanrooy kon daar weinig tegen inbrengen. Twee treffers van Tom van de Ven bepaalde de ruststand op 3-0. Na rust trok de thuisploeg de handrem lichtjes aan. Rick Verstegen en mister Nulandia him self Geert Korsten bepaalden de eindstand op 5-0.