HVCH - Nemelaer.
HVCH - Nemelaer.

1C: HVCH loopt ondanks nederlaag weinig schade op, Erp voelt zich bestolen, Berghem Sport verliest

  •   keer gelezen   Voetbal

HVCH was tot vandaag ongeslagen op eigen veld. Nemelaer maakte daar een einde aan en won met 1-3. Aangezien de meeste concurrenten van HVCH verloren is er nog niets aan de hand voor de ploeg van trainer Roy de Haan.


Berghem Sport - Leones. (Foto: Jo van Herpen)

Berghem Sport - Leones 2-4
Berghem Sport heeft de aansluiting met de middenmoot verloren. Door de 2-4 nederlaag tegen Leones is het gat met Woezik gegroeid tot zes punten. Trainer Willem van der Burgt: “In een belabberde eerste helft kwamen we met 3-0 achter. Nadat we terugkwamen tot 3-2 (benutte penalty van Mats van den Broek en doelpunt van Valentijn Smits) kregen we kansen op de gelijkmaker. Uiteindelijk viel de 4-2 in de extra tijd. We hebben te weinig gebracht over 90 minuten en daarmee komen we niet weg in deze competitie.”


Berghem Sport - Leones. (Foto: Jo van Herpen) - undefined

FC Eindhoven AV - Erp 2-1
Erp-trainer Jurgen van Wanrooij vond dat zijn ploeg bestolen was. In de eerste helft kwamen de Eindhovenaren al na twee minuten op voorsprong toen er werd geprofiteerd van balverlies in de laatste linie. Rob van Rijbroek kreeg dé kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet miste richting. Verder was de eerste helft in balans met kansen over en weer. Na 52 minuten trok Joep Offermans de stand gelijk toen hij alert reageerde op een te korte terugspeelbal. Erp drukte door en speelde met veel energie en inzet. In de 85ste minuut dacht Erp de 1-2 te maken. Emiel van der Sanden kopte een corner van Yoeri Vissers binnen, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Van Wanrooij: “De bal was de lijn ruimschoots gepasseerd maar de scheidsrechter stond op acht meter van de achterlijn en liet doorspelen. Uit de tegenaanval counterde FCEAV via Juul Leenhouwers naar de 2-1. Leenhouwers gaf de bal breed en in buitenspelpositie werd er gescoord. Deze goal werd wel toegekend door de scheidsrechter die op ruime afstand stond. Na enkele minuten discussie en een aantal gele kaarten rijker werd de wedstrijd uitgespeeld. Wij zijn bestolen deze middag.” Van Wanrooij genoot wel van zijn ploeg. “We hadden veel meer verdiend.”

Eerste klasse C:
Berghem Sport - Leones 2-4
Brabantia - TOP 0-3
HVCH - Nemelaer 1-3
Woezik - EFC 3-2
FC Eindhoven AV - Erp 2-1
Best Vooruit - Alverna 1-3
Brabantia - Best Vooruit 2-2 (zaterdag)

1. HVCH 19-45
2. Best Vooruit 19-35
3. FC Eindhoven AV 18-34
4. EFC 18-33
5. TOP 17-32
6. Alverna 18-30
7. Leones 18-26
8. Nemelaer 18-26
9. Erp 18-25
10. Woezik 18-21
11. Berghem Sport 18-15
12. Brabantia 20-14
13. Rhode 17-8
14. NEC 16-6 (uit de competitie genomen)

Leones - HVCH
Berghem Sport - Brabantia
EFC - Erp
TOP - Rhode
Alverna - FC Eindhoven AV
Woezik - Best Vooruit

Meer berichten