Ruwaard-captain Serkan Ordu.

5B: DESO loopt tegen harde nederlaag aan, Ruwaard wint met ruime cijfers, ambulance het veld op bij OKSV

Voetbal 1.720 keer gelezen

De titel is ineens ver weg voor DESO. Door de 4-1 nederlaag bij SCZ en de 3-1 winst van Wadenoijen tegen SBV moet DESO voorlopig een pas op de plaats maken. Wadenoijen heeft de beste papieren om aan het einde van het seizoen de platte kar op te mogen, maar beide ploegen staan volgende week nog tegenover elkaar.

Ruwaard - Ophemert 5-1
Ruwaard won na de 5-0 van OKSV afgelopen zondag deze avond met 5-1 van Ophemert. Saboer Wardak opende de score, waarna de gasten gelijk maakten. Via Jordy Vos en Saboer was het met rust 3-1. Sarrhini Et-Tahouri en Kerem Dogan bepaalden de eindstand op 5-1. Trainer Eugene Geenen: “Een volledig verdiende overwinning. We hebben nog opgelegde kansen laten liggen, anders was de score hoger uitgevallen.” Komende zondag gaat Ruwaard op bezoek bij DESO.

OKSV - Hedel 1-2
OKSV speelde met debutant David Megens. Binnen een minuut had de razendsnelle aanvaller al kunnen scoren, maar dat liet hij na. Dirk van den Berg scoorde wel namens de thuisploeg, maar andere kansen werden door de thuisploeg om zeep geholpen. Tien minuten voor rust kwam Hedel op gelijke hoogte door een knappe individuele actie van de linksbuiten. In de tweede helft was OKSV dichtbij een voorsprong, maar tot drie keer toe werd een bal van de lijn gehaald. Lars Manders maakte vlak voor tijd ook zijn debuut. De jeugdspeler kwam erin voor de moegestreden Megens. Helaas ging het in de slotminuut mis. Een OKSV-speler kreeg een elleboog en ging knock-out. Het spel ging door en tien seconden later scoorde Hedel. De ambulance kwam zelfs naar het sportpark. Trainer Freek Toren: “Dit is wederom erg zuur voor ons. Tot aan dat moment was een erg leuke wedstrijd, waar we zeker weer meer verdiend hadden.”

MOSA’14 - DSS’14 0-3
DSS’14 raakte in de 20ste en 25ste minuut de lat, maar na ruim een half uur was het wel raak. 0-1 was tevens de ruststand. Na een uur scoorden de bezoekers twee keer snel achter elkaar. Kevin Reijnders was namens MOSA’14 dichtbij een treffer, maar onder andere de paal voorkwam de 1-3.