De 2-2 van Juliana Mill. (Foto: Leon Voskamp)
De 2-2 van Juliana Mill. (Foto: Leon Voskamp)

Juliana Mill slaat in allerlaatste seconde toe en zet (voorlopig) streep door kampioensfeest Vorstenbossche Boys

  •   keer gelezen   Voetbal

VORSTENBOSCH | De fakkels werden al afgestoken door de harde kern, er werden kampioensliedjes gezongen en de dozen vuurwerk stonden klaar om afgestoken te worden. De 2-1 voorsprong van Vorstenbossche Boys tegen Juliana Mill was voldoende voor de titel in de vierde klasse H, omdat concurrent FC de Rakt met 0-2 verloor van Festilent. In de 97ste minuut sloegen de gasten uit Mill echter toe: 2-2. Daarna floot de scheidsrechter direct af.


Teleurstelling na de 2-2. (Foto: Leon Voskamp) 

Kampioen worden op eigen veld is het mooiste wat er is. En wat waren de geelzwarten uit Vorstenbosch dicht bij een volksfeest. Het theater van enkele spelers vlak voor tijd om tijd te rekken, werd het team echter uiteindelijk ‘fataal’. De scheidsrechter trok zeven minuten bij en in de allerlaatste seconde werd het 2-2. Nog geen titel dus, maar met zes punten voorsprong en nog twee duels te gaan, gaat dat kampioensfeest er echt nog wel van komen. Volgende week wacht Ulysses, ook op eigen veld.
Toch ook goed nieuws in Vorstenbosch. Volgens trainer Dennis Meier blijft spits Marvin van Heeswijk -die vandaag goal 31 en 32 maakte- ondanks interesse van andere clubs Vorstenbossche Boys trouw.


De 1-1. (Foto: Leon Voskamp) 


De 2-2. (Foto: Leon Voskamp) 

Meer berichten