Agonis Hoti. (Archieffoto: Ad Megens)

5B: DESO kan titel vergeten, OKSV van laatste plaats af, MOSA’14 wint met andere trainer

Voetbal 1.917 keer gelezen

Dé topper tussen Wadenoijen en DESO eindigde in een 3-1 winst voor de thuisploeg. De koploper heeft de komende twee duels aan een overwinning voldoende voor de titel in de vijfde klasse B.

DESO-trainer John Putters denkt niet dat zijn ploeg te gespannen aan de topper begon. “We waren vandaag gewoon niet goed genoeg.” Na een 1-0 achterstand kwamen de Ossenaren op gelijke hoogte door Agonis Hoti. “Beide goals waren buitenspel, maar de scheidsrechter kon het niet belopen. Wij vergaten vervolgens de tweede te maken. Dat deed Wadenoijen wel uit het niets en daarmee eindigde ons verzet. Wadenoijen maakte er ook nog 3-1 van en zette zo een enorme stap richting titel.

OKSV - SBV 2-1
OKSV voetbalde ook nog ergens voor en wel om de rode lantaarn kwijt te raken. Dat lukte ook, want na de 0-2 winst bij Maaskantse Boys werd er vandaag met 2-1 gewonnen van SBV. Ruben Peters opende na 25 minuten de score. In de tweede helft kwamen de Harenaren op gelijke hoogte, waarna Jort van Heumen een corner van Rick Reijs binnenkopte 2-1. Reijs stond toen pas net op het veld, samen met Bart Vos die vandaag zijn laatste thuiswedstrijd speelde voor OKSV 1. Ook doelman Frank Vos gaat stoppen en aan hem heeft OKSV te danken dat de 2-1 stand op het scorebord bleef staan.”

Ruwaard - SCZ 3-0
Door de 3-0 winst op SCZ heeft Ruwaard uit de laatste 4 duels 9 punten gepakt. Door goals van Jari Langenkamp (1-0 en 2-0) en Kerem Dogan (3-0) wonnen de Ossenaren dikverdiend. Trainer Eugene Geenen: “Tot de rust (1-0 stand) kwamen we geen moment in de problemen. Het begin van de tweede helft was ook voor ons, maar daarna kwam SCZ opzetten. Met wat geluk bleven we overeind. Toen het 2-0 werd, was de wedstrijd gespeeld.” Door de winst gaat Ruwaard het seizoen waarschijnlijk afsluiten als tiende.

MOSA’14 - RKVSC 4-1
Door afwezigheid van hoofdtrainer Peter van Orsouw (ziekte) was Roy van Lent zijn vervanger. De Macharenaar zag dat MOSA’14 een maatje te groot was voor RKVSC. Bij de thuisploeg scoorden Robin Blokland (twee), Max de Hommel en Kevin Reijnders. En zo blijft Van Lent dus ongeslagen als hoofdtrainer van de Oijenaren;)

DSS’14 - Maaskantse Boys 2-1
Maaskantse Boys gaat eindigen in de middenmoot. De ploeg van trainer Maurizio Atzeni liep op bezoek bij DSS’14 tegen een 2-1 nederlaag aan. Marcel Kiszko tekende in de 48ste minuut voor de 1-1.