Erwin van Breugel: 'Je mag in geen geval verliezen' (Foto's Peter Kuijpers)
Erwin van Breugel: 'Je mag in geen geval verliezen' (Foto's Peter Kuijpers) Erwin van Breugel: 'Je mag in geen geval verliezen' (Foto's Peter Kuijpers

Blauw Geel'38 kan zondag zaken doen

Voetbal 179 keer gelezen

VEGHEL – Alle wedstrijden zijn aan het einde van de competitie belangrijk. Die van Blauw Geel'38 zondag thuis tegen Groene Ster steekt daar nog net bovenuit. Blauw Geel'38 kan zich weinig uitglijders meer veroorloven en moet uit zes wedstrijden nog  zeker tien punten halen. Zondag kan daar een begin mee gemaakt worden met Groene Ster als tegenstander.

Door: Peter Kuijpers

Trainer Erwin van Breugel verwacht zondag een passief Groene Ster. Van Breugel: "Ik verwacht niet dat Groene Ster vol voor de aanval zal kiezen. Je mag in geen geval verliezen. De competitie is nog zes wedstrijden al vind ik deze inderdaad wel een sleutelwedstrijd. We willen beiden niet verliezen dus zou het wel eens een schaakspelletje kunnen worden. Gerke van den Akker is er zondag nog niet bij. Hij verliet dinsdag al snel de training dat gaat nog even duren. Mustafa Guler is beter, maar ook Stijn de Looijer al was hij vandaag ziek. We gaan uit van onze eigen manier van spelen. De manier waarop we het doen is goed. Dat vertaalde zich ook in de uitslagen. Voor de Pasen hadden we echt bij Gestel moeten winnen, maar dat gebeurde niet. We blijven uitgaan van onze eigen manier van spelen daar moeten we op vertrouwen. Het zou ook raar zijn vind ik als we dat plots zouden wijzigen", aldus de scheidende trainer van Blauw Geel'38.



Beeld uit de heenwedstrijd die door Blauw Geel'38 met 0-2 werd gewonnen (Foto: Gerard Beekmans)

Kneuzing
Mark Dobbelsteen trainde wel en kan ook weldra zijn rentree maken. Of dat zondag al is lijkt nog vroeg wellicht dat hij eerst nog een wedstrijd bij het tweede speelt. Van den Akker blijft lastig het is een kneuzing waar normaal gesproken bij het betaalde voetbal een pijnstillende injectie voor wordt gegeven. Zolang het geen spier- of peesblessures zijn kan dat zonder problemen. Spannend wordt het in ieder geval wel waar na zondag O.S.S.'20, UDI'19, EHC, TOP en Baronie de resterende tegenstanders zijn. Zondag Groene Ster waar bij winst de Veghelaren een leuke klapper kunnen maken. Verlies kan het omgekeerde betekenen. Om 16.30 uur zondag weten we meer.

Wedstrijden Hoofdklasse B:
-Vlissingen-Gestel

-Blauw Geel'38-Groene Ster

-DOSKO-Halsteren

-Dongen-UDI'19

-Gemert -TOP

-EHC-Baronie

-DESO-O.S.S.'20

Stand Hoofdklasse B:

1-Dongen-19-44

2-O.S.S.'20-20-42

3-EHC-20-41

4-Gestel-19-33

5-UDI'19-19-33

6-Halsteren-20-27

7-Vlissingen-20-25

8-Gemert-20-24

9-Blauw Geel'38-20-24

10-DOSKO-20-23

12-DESO-19-23

11-Groene Ster-19-22

13-Baronie-20-18

14-TOP-20-6

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant