Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

Woonwonder kiest voor kwaliteit en scherpe prijs

Wonen 1.607 keer gelezen

OSS | Meubelzaak Woonwonder is sinds april vorig jaar gevestigd aan de Frankenweg 57 op de Woonboulevard in Oss. Naast een winkel in Oosterhout, is dit de tweede vestiging van Woonwonder.

"We kijken positief terug op ons eerste jaar in Oss. We zien hier duidelijk kansen aangezien de Ossenaar prijsbewust is. Dat past precies bij onze visie", aldus eigenaar Eser Sarikcioglu. Ook het concept van de Woonboulevard spreekt hem aan. De formule van Woonwonder is in zijn ogen een goede aanvulling op de bestaande meubelzaken van de Woonboulevard. "Wij richten ons op het middensegment en vanuit die invalshoek versterken wij het aanbod. Vanuit mijn ervaring is het gunstig om je te vestigen op een woonboulevard. De klant komt heel gericht en heeft keuze uit diverse formules. Men hoeft niet de stad in er is voldoende parkeerruimte."

Persoonlijke benadering
Het assortiment van Woonwonder bestaat uit meubelen in diverse stijlen. Van modern tot industrieel en van klassiek tot landelijk. Kenmerkend voor Woonwonder is de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. "Ik durf te stellen dat we kwaliteitsproducten leveren voor een zeer scherpe prijs. Dat is mogelijk omdat we weinig overhead hebben, beschikken over jarenlange ervaring en snel kunnen schakelen." Sarikcioglu en zijn vrouw werken ook zelf mee in beide winkels. "Dit is voor ons een belangrijke informatiebron. Wat wil de klant? Welke eisen worden gesteld? We merken ook duidelijk dat de consument in Oss anders is dan in Oosterhout. We hebben bijvoorbeeld hier veel vraag naar relaxfauteuils en kiezen de klanten eerder voor kwaliteit dan super trendy meubels. Dat is voor ons belangrijk om te horen zodat wij ons aanbod daarop kunnen afstemmen. Daarnaast vinden wij de persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij zijn geen echte webshopleverancier, maar hebben duidelijk gekozen voor winkels waar de klant de meubels kan zien, voelen en uitproberen. Zo leveren we veel maatwerk. Wat men in de showroom ziet en ervaart, kunnen we in verschillende uitvoeringen leveren."
Meer info: www.woonwonder.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant