Kookstijl gaat verder op twee andere locaties | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Wim Vollenberg, Anneke Peters en Mark van de Camp.
Wim Vollenberg, Anneke Peters en Mark van de Camp.

Kookstijl gaat verder op twee andere locaties

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Kookwinkel Kookstijl gaat per 1 april (geen grap) weer open. Enkele maanden geleden sloot de winkel met kookproducten haar deuren aan de Burgwal in Oss. Op 1 april kunnen de klanten terecht op een nieuwe locatie. De winkel maakt een nieuwe start als shop-in-shop bij Strijbosch aan de Heescheweg 29 in Nistelrode. Voor de zakelijke markt komt er een afdeling in de zaak van horecaleverancier Euromeat aan de Angelenweg 77 in Oss.

"We hebben bij Strijbosch in Nistelrode een geweldige locatie gevonden die goed bereikbaar is. Bovendien presenteren we ons daar in een omgeving die bij ons past. Het assortiment van Strijbosch past goed bij de producten van Kookstijl," aldus ondernemer Wim Vollenberg (Allora Caffè) die de man achter Kookstijl is samen met ondernemer Mark van de Camp (QRS). "We gaan in versterkte mate verder met Kookstijl. Strijbosch is een hele grote winkel en staat bekend om de kwaliteit. Dat staat ook centraal bij Kookstijl en daarom passen we hier zo goed."

Zakelijke klanten
Een gedeelte van Kookstijl gaat naar Euromeat. Het valt daar onder Food Loods Oss, een nieuw concept waar zakelijke klanten op één locatie terecht kunnen voor een divers foodaanbod, zoals vlees, koffie en wijn. Food Loods Oss is een samenwerking van Euromeat, Wijn Van Cave, Allora Caffè en Kookstijl.

Meer berichten