De Kapper Oss.
De Kapper Oss.

De Kapper Oss staat voor hoge kwaliteit en gezelligheid

Zakelijk 3.274 keer gelezen

OSS | De Kapper Oss is de nieuwe naam van de kapsalon aan de Singel 1940-1945 167. Voor de klant is er niets veranderd, alleen de naam Traditions is verdwenen. "Mensen kunnen blijven rekenen op een hoge kwaliteit in onze gezellige salon", aldus eigenaresse Carin van Bakel.

Van Bakel had al langer het idee om te stoppen als franchisenemer. "Ik wilde echt iets van mezelf en mijn eigen ding doen. Ook heb ik nu de vrijheid om andere producten te verkopen. Zo werken we nu met Trinity. Deze lijn bestaat uit natuurlijke producten en is honderd procent dierproefvrij. Voor mannen hebben we Tailors." Toen het contract met Traditions afliep, besloot Van Bakel om haar droom uit te laten komen. Eerst werd er verbouwd in Oss. De felle roze kleuren hebben plaatsgemaakt voor groen en steenstrip antraciet. "Al met al is de uitstraling veel frisser en toegankelijker geworden. Wellicht dat de roze kleuren toch mannen tegenhielden. Jammer, want we zijn een salon voor iedereen. Van man tot vrouw en van jong tot oud." Toen onlangs de salon in Oss de deuren weer opende, was de vestiging in Rosmalen aan de beurt voor een verbouwing. Beide zaken gaan verder onder de naam De Kapper. "Een klant van ons werkt in de marketing en verzon deze naam. Een simpele en duidelijke naam en één die prikkelt."

Kwaliteit
Ruim twee jaar geleden ging de Osse kapsalon van start. Op een zichtlocatie langs een drukke weg met parkeerplekken voor de deur. "Oss draait goed. We zitten nog in de opbouwfase, maar we zien dat er steeds meer mensen naar binnen lopen. Niet voor niets, want kapsters Jindra en Danique doen het hartstikke goed. Van knippen tot permanenten, ze staan voor een hoge kwaliteit." Ze vervolgt: "We onderscheiden ons met de kwaliteit tegen een betaalbare prijs, maar ook vanwege onze producten en de gezellige sfeer. Met een kopje koffie of thee voor de klant." De Kapper Oss is dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 20.00 uur, maandag van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Het maken van een afspraak via (0412) 72 48 34. www.dekappeross.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant