Rene van Schaijk van BMP Catering Elzenburg.
Rene van Schaijk van BMP Catering Elzenburg.

Complimenten over sfeer bij BMP Catering Elzenburg

Zakelijk 1.984 keer gelezen

OSS | BMP Catering Elzenburg is iedere dag van de week geopend. Doordeweeks als lunchroom en cafetaria voor veelal werknemers van bedrijven en in het weekend als locatie voor feesten en partijen. Afgelopen vrijdag 1 september vierden eigenaars Rene en Karin van Schaijk dat ze de zaak tien jaar geleden overnamen. "Het gaat goed, we hebben veel vertrouwen in de toekomst", aldus Rene.

Horeca zit in het bloed van Rene en Karin. Ze runden in Berghem een cateringbedrijf, maar zochten een nieuwe uitdaging. Hun oog viel op het pand aan de Spaanderstraat 50 in Oss. "Op een industrieterrein en aan een drukke weg; een perfecte locatie. Het was eerst een chauffeurscafé. De eerste twee maanden hebben we het aangekeken, maar daarna vonden we het tijd om het concept aan te passen." In de tien jaar dat het echtpaar 'aan het roer staat', waren er niet alleen hoogtepunten. "Van maandag tot en met vrijdag zijn we voor een groot deel afhankelijk van industrie. Tijdens de crisis ging het minder bij veel bedrijven. Gelukkig werden er in het weekend nog wel feesten gegeven. Nu gaat het gelukkig erg goed."

Feesten
Vrijwel ieder weekend is het een drukte van jewelste bij BMP Catering Elzenburg. Van 'huwelijksjubilea', een verjaardagsfeest tot een bedrijfsfeest en recepties; er is in de zaal op de begane grond veel mogelijk. Op de bovenverdieping is er een vergaderzaal. Aan de voorkant zijn gratis parkeerplaatsen en aan de achterkant is er een parkeerterrein van 2.000 m2. "We krijgen veel complimenten over de sfeer. Met veel raampartijen geeft het een open uitstraling en we hebben een fijn terras. Ons doel is om mensen een geweldig feest te bezorgen." Onlangs werd er een stuk aangebouwd dat wordt gebruikt als magazijn. "We zijn door deze uitbreiding klaar voor de toekomst." Vanwege het tienjarig jubileum heeft het bedrijf een actie voor mensen die in september een zaal huren. Ze krijgen een gratis champagneontbijt voor twee personen.

Lunchroom/cafetaria
De lunchroom van BMP Catering Elzenburg is maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur open. Mensen kunnen er kiezen uit een ruim aanbod aan verse lunches/maaltijden. Er wordt naast de standaard lunchkaart gewerkt met seizoensproducten. De cafetaria opent maandag tot met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Uiteraard kunnen mensen hier terecht voor friet en snacks, maar ook voor onder andere (stok)broodjes, pannenkoeken en maaltijden.

Catering
BMP Catering Elzenburg richt zich ook op catering. "We kunnen aan ieder verzoek voldoen. Van 'gewoon' tot 'exclusief' en van catering voor honderd personen tot een kleinere bedrijfslunch, we komen het keurig bezorgen. De lijntjes zijn kort en we zijn heel flexibel." Het Osse bedrijf kan ook bedrijfskantines bemannen en bevoorraden.

Bereikbaar via (0412) 40 50 14 of (0412) 62 81 29. Meer informatie op www.bmpcateringelzenburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant