Afbeelding

Van Donzel: "Wij onderscheiden ons door de veelzijdigheid"

Zakelijk 2.083 keer gelezen

UDEN | Van Donzel zit nu bijna een half jaar in een gloednieuw pand aan de Industrielaan in Uden. Een grote stap, maar wel een waar directeur Pim van Donzel blij mee is. "We hebben hier veel meer ruimte. De collecties komen beter tot hun recht."

Het aanbod bij Van Donzel is enorm. "Dat onderscheidt ons van andere woonwinkels. Wij hebben wat voor elke doelgroep; jong, oud, gezinnen, een grote- of kleine portemonnee."

De verschillende collecties zijn sfeervol uitgestald in de grote zaak. "De enige winkel in Uden met roltrap", grapt Pim. Stuk voor stuk merken waar Van Donzel trots op is. INhouse, Feelings, House of Dutchz, Henders & Hazel, Rivièra Maison, XOOON, Coco Maison, Profijt Meubel en Baenks. "Al die merken horen echt bij Van Donzel. Daarnaast verhuren we nog een gedeelte van onze zaak aan Super Keukens en een gedeelte aan Swiss Sense", legt Pim uit.

INhouse
De collectie van INhouse is breed. Klassiek, modern of romantisch en dat allemaal tegen scherpe prijzen. "Dit is onze huiscollectie. We voeren dit merk al ontzettend lang", vertelt Pim. "De mogelijkheden zijn eindeloos met INhouse!"
Dat maakt INhouse zo heerlijk compleet in comfortabel wonen. Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd met trendy ideeën en actuele ontwerpen.

Hoek N2
Dit is het eigen merk van Van Donzel. Leuke accesoires van Rivièra Maison, Zusss en nog veel meer mooie merken. Te omschrijven als landelijk en gezellig. "Een mix van van alles", zegt Pim. Leuk weetje, de naam is afgeleid van het adres op de Prior van Milstraat. "Een hoekje ter hoogte van huisnummer 2", grinnikt Pim.

House of Dutchz
House of Dutchz daarentegen is een nieuwe collectie. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Daarnaast komt er ook veel ijzer en staal terug in de producten van dit merk. "En prachtige tafels van teak", zegt Pim.
Deze meubelcollectie is gemaakt door hooggekwalificeerde vakmensen. Voor mensen die hoge eisen stellen aan kwaliteit, design en comfort. En die waarde hechten aan natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het resultaat? Mooie vormen, subtiele accessoires, prachtige stiksels en kwalitatief hoogwaardige afwerking. Gemaakt van het mooiste leer en stoffen die soepel vallen in elk interieur. Een collectie waar je je bij thuis voelt.

Feelings
"Dit noemen we de jong wonen afdeling", vertelt Pim. Feelings kenmerkt zich door vele kleuren, strakke vormen, invloeden vanuit Azië en India kenmerken dit merk. Het is trendvolgend.
Van actuele meubeltrends, eigentijdse zitmeubelen, verlichting en actuele woonaccessoires, Feelings heeft het allemaal voor u bij elkaar gezocht. U kunt zelf met uw woonstijl en smaak naar hartenlust combineren en variëren.

Henders & Hazel
Bij Henders & Hazel kun je terecht voor een compleet nieuwe inrichting, maar ben je ook aan het juiste adres voor woondecoraties, verlichting, zitmeubelen of een nieuwe eethoek.
We bieden een compleet assortiment en hebben voor elk wat wils. Wat te denken van keerbare lades of lades die aan twee zijden uittrekbaar zijn? Kasten met ingebouwde LED-verlichting of een soft-close systeem? Een bank met vele opties, zoals een opberg- of slaapfunctie, of USB aansluiting? Of een heerlijke bank met een uitklapbare relaxfunctie, maar geen extra ruimtebeslag? Bij Henders & Hazel vind je het allemaal.

XOOON
Dit is het jongere zusje van Henders & Hazel. Het is wat meer uitgesproken en wat eigentijdser. "Een mooie moderne lijn", aldus Pim.
Pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteits leder. XOOON-collection is bedoeld voor de bredere smaakgroep. Naast de meubelprogramma's en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreide decoratie collectie. Dit is een mix van reïnvented artikelen (oude modellen in een nieuw jasje) en eigentijdse innovatieve producten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.

Rivièra Maison
Rivièra Maison is een merk met een sterke beleving, een 'way of life' waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Met Rivièra Maison biedt Van Donzel een interieurmerk aan waar breed publiek een 'feel good' associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.

Coco Maison
Dit is een accessoiremerk, fris en trendy. Bewust apart uitgestald. "Voor mensen die specifiek op zoek zijn naar accessoires om hun huis wat op te leuken", aldus Pim. Alles netjes op kleur gesorteerd.
Met items in verschillende smaakstijlen en volgens de laatste trends, vind je altijd wel iets bij wat perfect in jouw huis past. De wereldse designs van de woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, kussens, verlichting en kleinmeubelen zijn exclusief door internationale ontwerpers ontworpen. Productfamilies bevatten items die precies bij elkaar passen door het kleur- en materiaalgebruik. Zo creëer je een prachtige eenheid in je huis.

Profijt Meubel
Bij Profijt Meubel vindt u eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder. Dit is een voordelig meubelmerk met mooie meubels tegen een zeer scherpe prijs. Klanten kunnen de meubels zelf mee naar huis nemen en dat zorgt er ook voor dat de prijzen zo laag zijn. Bezorgen is uiteraard, tegen een meerprijs, ook mogelijk.

Baenks
"Ons allernieuwste merk", zo omschrijft Pim Baenks. "We zijn de enige in Nederland die dit merk verkopen." De kwaliteit is uitstekend. Stijlvolle meubels met mooie stoffen. Of zoals Pim het omschrijft 'fashionable furniture'.
Met de luxe meubelen van Baenks creëer je jouw eigen interieur naar wens. De prijzen liggen wat hoger, maar daar krijg je ook echt wat voor terug. Zeven jaar garantie is daar een mooi voorbeeld van. En je geniet van het allerbeste zitcomfort!

Interieuradvies
Klanten kunnen bij Van Donzel ook gratis interieuradvies krijgen. "Er werken gediplomeerde stylisten bij ons", vertelt Pim. "In het stijllab kunnen zij advies geven over de inrichting en eventueel een (3D) plattegrond tekenen. Daarnaast kunnen er ook mensen aan huis komen kijken naar de situatie." Klanten moeten wel betalen voor het advies, maar krijgen het geld terug in de vorm van een cadeaubon die vrij te besteden is bij Van Donzel.

Meer informatie
De zaak is gevestigd aan Industrielaan 12 in Uden. Meer informatie is te vinden op www.vandonzel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant