Een gevarieerd aanbod bij Bloem Berghem.
Een gevarieerd aanbod bij Bloem Berghem.

Van Halloween tot Oktoberfest; bij Bloem Berghem kun je altijd slagen

Zakelijk 672 keer gelezen

BERGHEM | Halloween is de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. Datzelfde geldt voor het Oktoberfest. Bij Bloem Berghem aan de Pastoor van Teteringstraat 1c zijn mensen aan het juiste adres voor (feest)kleding, accessoires en artikelen. "We hebben eigenlijk voor iedere gelegenheid de juiste spullen", aldus Patricia Bloem.

Van levensechte maskers (zoals van IT, Chucky en The Walking Dead), prachtige kostuums tot enge accessoires; er is een ruim Halloween-aanbod bij Bloem's Partyshop. "We hebben hier goedkope maskers tot duurdere kostuums, echt voor iedere portemonnee. Het leuke is dat Halloween er voor alle leeftijden is. We zien hier bijvoorbeeld kinderen in een heksenjurk of volwassenen die zich verkleden als zombie. Tijdens feestjes wil iedereen verkleed van de partij zijn. Eigenlijk sta je voor schut als je daar niet aan meedoet."

Oktoberfest
Bloem Berghem heeft met het oog op het Oktoberfest ook dit jaar weer uitgepakt in de partyshop. Er hangen vele outfits en accessoires. "Het Oktoberfest in Duitsland is zeer populair. Het is overgewaaid naar Nederland en ook hier is het gemoedelijk en sfeervol. Er zijn overal oktoberfeesten, ook in de omgeving. Er zijn hier al veel mensen geweest om een outfit of accessoire te kopen. De leren broeken zijn nog erg in trek, net als de dirndl jurk. We hebben hier voor elk wat wils en voor ieder budget."

Informatie
Wil je alvast een klein voorproefje van wat er zo allemaal te koop is, of wil je lekker vanuit je luie stoel je outfit bestellen, dat kan op www.bloemspartyshop.nl. Contact opnemen kan via telefoonnummer (0412) 40 26 67.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant