Kom ook naar de Herfst Overstap Dagen.
Kom ook naar de Herfst Overstap Dagen.

Herfst Overstap Dagen bij DE SMID Lifestyle

Zakelijk 555 keer gelezen

HAREN | DE SMID Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren (bij Oss) heeft een groot assortiment E-bikes van vele bekende topmerken. Breng deze week een bezoek en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod en profiteer van extra inruilvoordeel tijdens de 'Herfst Overstap Dagen'. Test op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 september de juiste fiets die bij je past.

Dagjesmensen, forenzen en jongeren die óók willen kennismaken met de nieuwste trendy en comfortabele E-bikes zijn van harte welkom tijdens de 'Herfst Overstap Dagen'. Iedereen kan zelf testen hoe prettig de populaire E-bikes zijn want bij DE SMID is voldoende ruimte om de fietsen uit te proberen. Een deskundig team geeft advies en de koffie en thee met iets lekkers staat voor iedereen klaar. Meer en meer forenzen laten de auto staan. Maar ook bij de schooljeugd is de moderne en sportieve E-bike populair. Dagjesmensen die de mooiste tochten willen maken ervaren veel fietsplezier. Tegen de wind in fietsen geeft geen problemen meer en hellingen rijden ze fluitend op.

Nieuwe en slimme systemen
De fabrikanten stoppen veel tijd en energie in de ontwikkeling van de nieuwste en slimme E-bikes. Eén van de innovaties is de Shift Sensor-technologie. Daarbij kunnen fietsers tijdens het schakelen gewoon blijven trappen. Het systeem meet met sensoren de snelheid, trapkracht en het aantal pedaalomwentelingen en kiest op basis daarvan de optimale ondersteuning die past bij de gewenste actieradius. Alle modellen en systemen hebben specifieke rijeigenschappen. Daarom is het belangrijk om een E-bike vóór aankoop goed uit te proberen. Dan weet je zeker dat de fiets bij je past en aansluit bij de verwachtingen.

Ruim aanbod
Bij DE SMID in Haren vind je een ruim aanbod elektrische fietsen, stadsfietsen, hippe- en stoere fietsen en kinderfietsen van verschillende bekende topmerken. Alle fietsen worden compleet afgemonteerd en indien nodig thuisbezorgd. Er is ook een groot assortiment fietsaccessoires zoals fietstassen- en manden, fietsendragers en vele onderdelen. In de servicewerkplaats is iedere reparatie en onderhoud in goede handen. Ook de fietsen die niet bij DE SMID zijn gekocht kunnen worden aangeboden voor onderhoud of een servicebeurt. De fietsen worden indien nodig thuis opgehaald en thuisbezorgd.

Meer informatie
Maandag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag van 09.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.smidlifestyle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant