De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'Ik wil u allen een heel gelukkig nieuwjaar wensen'

Zakelijk 481 keer gelezen

'Ik geloof dat ik elke dag wel een sneetje stol op heb sinds deze weer uit onze ovens kwamen begin december. Onweerstaanbaar gewoon. Ook erg jammer van de kilo's die ik kwijt was, volgens mij zitten ze er weer aan. Maar ach, als dat alles is. Ik begin gewoon weer met goede voornemens.

Niet teveel snoepen en een gezonde balans vinden in mijn eetgewoonten. Gelukkig hebben wij daar alles voor in huis. Deze maand zetten wij ons 100 procent volkorenbrood in de spotlights. En dat is niet voor niets. In volkorenbrood zit alles wat we nodig hebben. Naast alle negatieve berichten van voedingsgoeroe's over brood zijn er ook wereldwijd wetenschappelijk bewezen onderzoeken over het positieve en gezonde effect van brood. En u begrijpt: daar zijn wij blij mee.

De oude slogan 'Brood: daar zit wat in'; kent u hem nog? Dat geldt zeker voor ons brood. In onze bakkerij krijgt het brood de tijd om te rijpen en daardoor ontstaat smaak en malsheid en blijven de mineralen en vitaminen bewaard. We hebben verschillende soorten volkorenbrood. Fijngemalen, verrijkt met extra granen en zaden. Voor elk wat wils dus. En natuurlijk met een zo laag mogelijk zoutpercentage. Slechts 0,8%. Nou, als dat geen gezonde start van het nieuwe jaar wordt.

En last but not least wil ik namens ons allen in de bakkerij u een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Een jaar met veel fijne vooruitzichten, wensen die uitkomen en vooral met gezondheid voor uzelf en uw geliefden!'

Lizzy Lamers Green,
de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant