Gentleman Hairstudio
Gentleman Hairstudio

Gentleman Hairstudio: klant is koning

Zakelijk 2.620 keer gelezen

OSS | Naar eigen zeggen is hij een echte gentleman. Het is dan ook niet gek dat de kapsalon van de Osse Cihat Ozgul (23) de naam Gentleman Hairstudio draagt. De zaak opende eind januari de deuren aan de Burgwal in Oss.

"Zo zag het er eerst uit'', Cihat Ozgul toont een foto van zijn kappersstudio voor de verbouwing. Twee maanden lang is hij druk in de weer geweest met het verbouwen van het pand waar voorheen kookwinkel Kookstijl toefde. Het resultaat van het harde werken mag er zijn. Een stoere en strakke kapsalon is hier getuige van. Bij de ingang staan drie leren kappersstoelen en een fraaie speelgoedbolide voor kleine gentlemens. Achterin bevindt zich een ruime zithoek met comfortabele banken voor wachtende klanten. "Met goede koffie en Netflix", vertelt Cihat met een lach. Welke naam zijn zaak zou dragen, was voor de trotse eigenaar snel duidelijk. "Ik ben gecharmeerd van het woord gentleman en ben er zelf ook een", lacht Cihat.

Jong geleerd
De Ossenaar zit al van jongs af aan in het kappersvak. Op zijn twaalfde begon hij bij een kapsalon in het centrum van Oss. "Ik knipte toen nog niet, maar veegde en bood klanten drinken aan." Ondanks het plezier dat hij ervoer in het vak, koos Cihat voor een opleiding Handel aan het ROC in Oss.

Koning
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na het behalen van zijn diploma vijf jaar geleden, kriebelde het gauw weer om aan de slag te gaan in het kappersvak. "Het heeft altijd in mij gezeten", zegt Cihat. "Heb het vak eigen gemaakt en mijn eigen stijl ontwikkelt. Wat dat voor stijl is? Bij ons is een klant echt koning en voelt hij zich zo. Kwaliteit en service staan voorop en de klant krijgt alle aandacht."

Juiste advies
Sinds de opening is het lekker druk geweest vertelt Cihat. In zijn zaak kunnen mannen terecht voor een complete knipbeurt en gezichtsbehandeling. "We doen alles. Van knippen tot scheren. Ook geven we gezichtsbehandelingen waarbij we onder meer scrubben en stomen." Heren kunnen tevens bij Cihat aankloppen voor vrijblijvend advies over hun haar en haarproducten. Hij weet precies wat bij elk haartype mogelijk is en heeft er de benodigde producten voor in huis. "Ik kijk altijd eerst naar het soort haar en de dikte. Daar stem ik het juiste product en stylingadvies op af." Naast een breed assortiment haarproducten verkoopt Cihat bijpassende parfums. Klanten kunnen bij Gentleman Hairstudio een afspraak maken maar ook gewoon binnenlopen. Over zijn toekomstplannen wil de jonge ondernemer weinig kwijt. "Ik heb een hoop plannen, maar die houd ik voorlopig voor mezelf. Ben heel blij met de zaak en heb er veel zin'', besluit hij.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.gentlemanhairstudio.nl of op de Facebookpagina. Gentleman Hairstudio is te bereiken via: (0412) 48 64 39. De zaak is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur. Op zondag en maandag is Gentleman Hairstudio gesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant