Het huidige terras van Pannenkoekhuis De Oude Maas.
Het huidige terras van Pannenkoekhuis De Oude Maas.

Pannenkoekhuis De Oude Maas gaat terras uitbreiden met 80 plaatsen

Zakelijk 1.452 keer gelezen

MACHAREN | Pannenkoekhuis De Oude Maas staat voor een prachtige uitdaging. De horecazaak aan de Ossestraat 11 in Macharen start volgende week met de aanleg van een nieuw terras aan de voorkant. Daardoor komen er bijna 80 zitplaatsen bij. "We moesten te vaak nee verkopen als we vol zaten", aldus ondernemers Wilfried en Sylvia Vink.

Het gaat goed met De Oude Maas. Het ondernemersechtpaar merkt dat onder andere steeds meer groepen de weg naar het restaurant weten te vinden. Vanwege de toenemende belangstelling vond het echtpaar het tijd om uit te breiden. 19 maart start de verbouwing en voor Pasen willen ze bouwtechnisch klaar zijn. De parkeerplaatsen aan de voorkant verdwijnen en daarvoor in de plaatsen komen dus zitplaatsen. Er komt wel een kleine parkeerplaats voor motoren. "Al bijna een jaar zijn we bezig met de voorbereidingen. We wilden de mooiste en beste oplossing en zijn heel tevreden met het plan. Om ervoor te zorgen dat mensen geen last van de wind hebben, komt er glas voor het terras te staan. Niet alleen zorgt het voor een flinke uitbreiding van onze zaak, ook is het belangrijk voor onze uitstraling. Als je straks langs De Oude Maas komt, zie je een prachtig groot terras voor ons restaurant, dat nodigt veel meer uit." Het huidige terras blijft ook bestaan, al wordt er wel een gedeelte ingericht als rookvrij.

Uniek concept
Pannenkoekhuis De Oude Maas heeft een uniek concept in de regio. Een restaurant in combinatie met een gratis indoorspeeltuin. Er staan overigens al lang niet meer alleen pannenkoeken op de kaart, maar ook gerechten als carpaccio of een mixed grill. "We blijven hier ons in ontwikkelen. Zo richten we ons ook steeds meer op producten zoals suikervrije slush puppies, gezonde snacks, alcoholvrije cocktails en nu ook verse thee. We willen mensen een breed aanbod kunnen bieden en voor een wow-effect zorgen."

Pasen
Op eerste en tweede Paasdag pakt De Oude Maas net als voorgaande jaren uit. Zo is er een uitgebreide Paasbrunch en kinderen kunnen paaseieren zoeken en op de foto gaan met de Paashaas. "Je kunt 's middags en 's avonds een enorme Paashaas van chocolade winnen. We gaan iets verstoppen en iedereen mag komen zoeken. Dat worden weer erg leuke momenten", aldus Wilfried. De Paasbrunch kost 22,50 euro, kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Personeel
Vanwege het succes van het bedrijf is De Oude Maas op zoek naar fulltime personeel, het liefst met horeca-ervaring. "Er liggen heel veel uitdagingen in ons mooie bedrijf. En ook belangrijk: we hebben heel fijne werktijden."

Reserveren
De Oude Maas is geopend op woensdag tot en met zondag, in de schoolvakanties op alle dagen. Reserveren kan via telefoonnummer (0412) 64 78 90. Kijk voor meer informatie op de website www.deoudemaas.nl of https://www.facebook.com/pannenkoekhuisdeoudemaas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant