Tapijtcentrum Nederland.
Tapijtcentrum Nederland.

Voel je thuis bij Tapijtcentrum Nederland in Oss

Zakelijk 946 keer gelezen

OSS | Tapijtcentrum Nederland is een echt familiebedrijf. Bij de winkel aan de Frankenweg is veel mogelijk en wordt met veel plezier en deskundigheid interieuradvies gegeven.

Bij binnenkomst biedt de showroom van Tapijtcentrum Nederland een 360-gradenblik op het gehele assortiment. "Klanten kunnen meteen zien wat we bieden", zegt Arnold Buijs van Tapijtcentrum Nederland. "Bij ons worden klanten niet in het diepe gegooid. Het is belangrijk dat ze zich thuis voelen. Ze kunnen rustig rondkijken en inspiratie opdoen. Wij zijn er om te adviseren en te begeleiden van a tot z."

Interieuradvies
Tapijtcentrum Nederland is een fullservice bedrijf, wat inhoudt dat ze alles doen. De keten beschikt over eigen stoffeerderijen en vakbekwame monteurs. Tevens kan er een afspraak worden gemaakt voor gratis interieuradvies aan huis of in de winkel. "Een huis moet passen als een jas. Soms is het fijn om een frisse blik te laten werpen over de inrichting. Zo kom je tot ideeën waar je zelf nooit aan had gedacht."

Ruim assortiment
Het assortiment van Tapijtcentrum Nederland bestaat onder meer uit gordijnen, in-betweens en diverse soorten zonwering. Ook is er een ruime keuze uit vloeren zoals pvc, laminaat, vinyl en karpetten die op maat kunnen worden gemaakt.

Traprenovaties
Bovendien kunnen klanten terecht voor traprenovaties en -bekleding. "Onze stoffeerders kunnen de trap voorzien van een nieuwe uitstraling. Dit kan zowel met laminaat als tapijt. Ze leveren echt ambachtswerk. Het laminaat kan worden door gelegd zodat er een geheel ontstaat. We gebruiken speciaal laminaat voor trappen, dat makkelijk in onderhoud is en lang mooi blijft."

Uitdaging
Het bedrijf blijft in beweging. Medewerkers blijven via trainingen op de hoogte van de laatste trends en binnenkort wordt de showroom opnieuw gestyled. "Geen dag is hetzelfde. We krijgen diverse klanten en het blijft een leuke uitdaging om ze allemaal goed te adviseren en te helpen met het maken van een keuze."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website www.tapijtcentrum.nl. Telefonisch bereikbaar via (0412) 72 92 03.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant