Lili-jan van Gemert in haar zaak.
Lili-jan van Gemert in haar zaak.

Stof & Zo bestaat 15 jaar en opent tijdelijke outlet

Zakelijk 2.446 keer gelezen

OSS | Stof & Zo aan de Geurdenhof 44a in Oss bestaat dit jaar 15 jaar. Ondernemer Lili-jan van Gemert viert dat zaterdag 24 maart op feestelijke wijze. Zo is er van 10.00 tot 16.00 uur een mobiele smoothiebar en gaan in het naastgelegen pand de deuren open van een tijdelijke outlet. Bij een aankoop van minimaal 50 euro krijgen klanten een cadeaubon ter waarde van 7,50 euro.

De liefde voor stoffen zit in de genen van Lili-Jan. Haar oma was coupeuse, net als haar moeder. "Het is me met de paplepel ingegoten. Ze maakten zelf kleren en ik heb dat van ze geleerd. Nog steeds maak ik alles zelf." Ze ging werken in een stoffenzaak, maar had de ambitie om ooit voor zichzelf te beginnen. Vijftien jaar geleden besloot ze om de stap te wagen aan de Geurdenhof 44a in Oss. "Een eigen zaak is echt mijn ding. Ik doe wat ik leuk vind en ontmoet veel mensen. Met veel plezier wil ik dit nog vele jaren blijven doen." Ze vervolgt: "Mooi om te zien is dat de zelfmaakmode helemaal terugkomt. De naaimachines zijn weer populair en je ziet steeds meer vrouwen breien en haken. Maar ook jonge tieners vinden het leuk om te doen. Het is al lang niet meer truttig, zoals velen het zagen."

Topkwaliteit
In vijftien jaar heeft ze een grote klantenkring opgebouwd. "Maar nog steeds komen er mensen binnen die de winkel niet kennen. Maar als ze het weten, dan komen ze altijd terug. Waarmee ik me kan onderscheiden? Ik koop mooie (kleurrijke) kinder- en damesstoffen in van een uitstekende kwaliteit en vrijwel alles komt uit Europa. Momenteel zijn onder andere de paneelstoffen erg populair. Mijn kracht is ook de omgang met klanten en de service die ik verleen. Ze mogen bij vragen zelfs hun naaimachine meenemen, dan kan ik vertellen hoe ze het moeten maken." Op dinsdagochtend, -middag en woensdagochtend geeft ze brei- en haaklessen. Meer informatie via (0412) 62 44 20 en info@stof-en-zo.nl.
Stof & Zo is naast stoffen het juiste adres voor een groot assortiment aan fournituren en kant-en-klaar patronen. Mensen kunnen er ook terecht voor verstelwerkzaamheden en reparaties.

Informatie
Benieuwd naar de nieuwe voorjaarscollectie? Kom dan een kijkje nemen. Kijk voor meer informatie over Stof & Zo op www.stof-en-zo.nl of op de Facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant