Bevers Steencentrum in Nistelrode.
Bevers Steencentrum in Nistelrode.

Bevers Steencentrum tweede pinksterdag geopend

Zakelijk 199 keer gelezen

NISTELRODE | Bevers Steencentrum heeft een zeer uitgebreid assortiment sierbestrating voor in en om de tuin in alle soorten en maten. In de showtuin vind je alle soorten, kleuren en maten sierbestrating om zo een eerste indruk op te doen en je te laten adviseren door onze medewerkers. Je vindt er verschillende soorten beton- natuursteen- en keramische bestratingen; deze zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er gebakken waalformaat klinkers en overige siertegels voor tuin, oprit en terras te zien, maar ook diverse soorten kunstgras en tuinafscheidingen . Tweede pinksterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Bevers Steencentrum levert maatwerk. Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maakt het bedrijf regelmatig gebruik van collega-bedrijven-hoveniers. "Zo kunnen we uw wensen en behoeften omzetten naar het beste resultaat. We willen u compleet ontzorgen bij de aanleg of renovatie van uw tuin. Eventueel kunt u ook het onderhoud van uw tuin door ons laten verzorgen. Bezoek eens onze vernieuwde showtuin, wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Wij hebben een ruim assortiment, uit voorraad leverbaar."

Afspraak thuis
Een afspraak bij u thuis inplannen? Dat is geen probleem. "Zo kunnen wij op locatie met u meedenken over de aanpak van uw project, en daarbij een passende aanbieding doen toekomen. Wij zijn dealer van diverse (Nederlands) grootste sierbestratingsfabrikanten en Europa grootste baksteenfabrikant. Tevens importeren wij natuursteen en keramiek vanuit de hele wereld. Aan keuze dus geen gebrek."

Garden Stones & Basics
Bevers Steencentrum is aangesloten bij de landelijke organisatie Garden Stones & Basics. Door met diverse landelijke sierbestratingsbedrijven groots in te kopen bij diverse fabrieken kan het concurrerende prijzen bieden. "We zien je graag deze tweede pinksterdag of maak een afspraak voor een bezoek aan huis. 

Informatie
Bevers Steencentrum Garden Stones & Basics is gevestigd aan de Canadabaan 10 in Nistelrode. Telefonisch bereikbaar via (0412) 61 33 20 of kijk op www.steencentrum.nl of www.sierbestratingtotaalmarkt.nl. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant