Afbeelding

Praxis: deskundig advies en service voor alle makers

Zakelijk 1.607 keer gelezen

OSS | Praxis is sinds de opening in 2001 gevestigd aan de Woonboulevard Oss. De bouwmarkt 'voor de makers' hoort op deze plaats thuis, vindt vestigingsmanager Richard Bongers. Met een tweede filiaal in Ussen, is Praxis goed vertegenwoordigd in Oss.

"Als ondernemers van de Woonboulevard zijn we samen sterk. De winkels vullen elkaar goed aan en we trekken er samen hard aan om met extra activiteiten het publiek naar de woonboulevard te trekken. We merken duidelijk dat het vertrouwen bij de consument terug is. Er wordt meer gebouwd en uitgestelde verbouwingen vinden nu wel plaats. En dan ben je op de Woonboulevard aan het goede adres." Voor werkzaamheden in en om het huis, ben je bij Praxis zeker aan het goede adres, lacht Bongers. De reclameslogan 'voor de makers' past volgens hem echt bij Praxis. "Zo voelen wij dat ook. Wij zijn er voor iedereen die iets wil maken. Van een klein vogelhuisje tot de verbouwing van de badkamer. Zowel voor de ervaren klusser als de man of vrouw die voor het eerst iets zelf wil maken. Het geeft een stuk voldoening als je iets met eigen handen maakt."
Praxis beschikt over een uitgebreid assortiment artikelen op het gebied van bouwmaterialen, verf, gereedschap, wonen, badkamer, keuken, tuin, buitenleven en aankleding voor de woning. "Wij vinden het heel belangrijk dat we de klant goed kunnen adviseren. We hebben vaak jonge mensen in dienst en ook zij weten waar ze het over hebben. Ze worden per vakgebied opgeleid en kunnen altijd advies inroepen bij een andere deskundige. De communicatielijnen zijn kort en gelukkig hebben we in Oss een heel enthousiast team." Naast het uitgebreide assortiment besteedt Praxis veel aandacht aan service. Enkele voorbeelden daarvan zijn het op maat zagen van hout, de verhuur van materialen zoals een behangafstomer tot aan zware breekhamers en eventuele bezorging. "Voor ons staat klantgericht zijn op nummer 1. Of het nu om gaat om een rubbertje voor een lekkende kraan of een bouwklus van duizenden euro's; wij willen de juiste service verlenen zodat de klant tevreden is." Meer info: www.praxis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant