Het team van Electro World Oss Smits en van Zon is klaar voor de opening van de winkel op maandag 1 oktober.
Het team van Electro World Oss Smits en van Zon is klaar voor de opening van de winkel op maandag 1 oktober.

PGK Electronics Oss neemt Smits en van Zon over

Zakelijk 6.300 keer gelezen

OSS | PGK Electronics Oss heeft Electro World Smits en van Zon overgenomen. Door de overname verhuist PGK van de vertrouwde stek aan de Nieuwe Brouwerstraat tegenover de molen naar het pand van Smits en van Zon aan de Wethouder van Eschstraat 276 in Oss. Daar opent de elektronicazaak op maandagmiddag 1 oktober onder de naam Electro World Oss Smits en van Zon voor het eerst de deuren.

Huidige Smits en van Zon-eigenaren Henk Megens en Gijs Rovers gaan binnenkort van hun welverdiende pensioen genieten. "Smits en van Zon is een begrip in Oss en omgeving. Het is een oud bedrijf met veel naamsbekendheid. Daarom hebben we besloten de naam te behouden", vertelt Patric Geurts van Kessel, die in 1996 PGK Electronics Oss begon. Op maandag 1 oktober opent de elektronicazaak aan de Wethouder van Eschstraat de deuren onder de naam Electro World Oss Smits en van Zon. Voor klanten verandert er niets benadrukt Patric. "De huidige medewerkers van Smits en van Zon, Dirk en Tom, blijven werkzaam in de zaak. Klanten worden geholpen door dezelfde vertrouwde gezichten."

Groter aanbod
Door de overname groeit de winkeloppervlakte van 200 vierkante meter naar 600 vierkante meter. Wat betekent dat er ruimte is voor een groter assortiment. Naast televisies, huishoud- en keukenapparatuur en elektronica voor persoonlijke verzorging van gerenommeerde merken wacht klanten binnenkort een aanvulling op het al bestaande elektronica-aanbod. Patric: "Het assortiment wordt uitgebreid met desktops, laptops en inbouwapparatuur voor de keuken, zoals ovens en koelkasten. In het pand aan de Nieuwe Brouwerstraat hadden we helaas geen plaats voor zulke apparatuur. Nu kunnen we dat mooi oppikken." Uiteraard kunnen klanten bij Patric en zijn team zoals altijd terecht voor het repareren van apparaten. "Deze maken we in onze eigen servicewerkplaats in de winkel. Voor reparaties aan witgoed komen we aan huis." Overige diensten die de elektronicazaak biedt, zijn een bezorgdienst, inbouwservice en webwinkel. Het assortiment is niet het enige dat een update krijgt, de winkel wordt eveneens aangepakt en grondig verbouwd. "Alles gaat op de schop. De speciaalzaak krijgt een nieuw logo en binnen wijzigt heel het winkelinterieur; van het plafond tot de stellages. Tijdens de verbouwing blijven we gewoon open." Patric verwacht eind november, begin december klaar te zijn met de opknapbeurt. De winkel wordt dan feestelijk heropend. Tot zaterdag 29 september kunnen klanten terecht aan de Nieuwe Brouwerstraat waar het nu leegverkoop is. "Dat geldt op het gehele assortiment, we hebben diverse kortingsacties lopen", zegt Patric die uitkijkt naar de opening op maandag 1 oktober. "Ik heb er zin in, het begint te kriebelen nu het steeds dichterbij komt."

De openingstijden blijven ongewijzigd. De zaak is maandag van 13.00 tot 18.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 open. Op donderdag is de winkel geopend van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.electroworld.nl. Telefoon: 0412-623 674.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant