JUMBO Van Bergen op de Vierhoeksingel krijgt een make-over.
JUMBO Van Bergen op de Vierhoeksingel krijgt een make-over.

JUMBO Van Bergen Vierhoeksingel krijgt make-over

Zakelijk 2.929 keer gelezen

OSS | Het lijkt nog maar kort geleden en de winkels zien er nog steeds mooi uit, maar directeur-eigenaar Marco van Bergen vindt dat de winkel toe is aan vernieuwing. "Op het moment dat onze klanten ons zouden zeggen: 'joh wanneer laat je de schilder eens komen?' Dan zijn we te laat", zegt hij lachend. De winkel op de Vierhoeksingel sluit vier dagen de deuren voor een make-over. Op donderdag 27 september is de JUMBO in een volledig nieuw jasje weer open. 

"We zijn vanaf zaterdag 17.00 uur gesloten en gaan dan direct met een grote ploeg aan de gang en halen heel de winkel leeg. Omdat we links en rechts stellingen en koelingen vernieuwen moet er alles uit. Dat is altijd een spannende klus. Zondag en maandag staan in het teken van herinrichting. De vleeswaren/kaas-, brood en groente-fruit afdeling worden vernieuwd, er komt een verse pizza module, het assortiment tapas en convenience (maaltijden) wordt enorm vergroot. Verder wordt de volledige winkel in een nieuw jasje gestoken vwb signing en schilderwerk. Klanten zullen een nieuwe winkel aantreffen. Doordat we lang vooraf met de voorbereiding zijn gestart weten we exact hoe laat we per dag waar moeten zijn. We werken met zeer betrouwbare en vakkundige partners die het klappen van de zweep kennen. Donderdag 27 september gaat de winkel echt weer open. Ik wil de overlast voor onze klanten zo beperkt mogelijk houden", vertelt Van Bergen. Hij vervolgt: "We zijn dan al dusdanig ver in de make-over dat we persé weer open willen voor de klant. Eigenlijk is de winkel zelf helemaal klaar. We bouwen ondertussen achter de schermen nog wel door aan kantoorruimtes en bouwen de klantenservice en bloemenafdeling af die volledig worden vernieuwd."

Appeltaart 
Door de make-over bij de JUMBO op de Vierhoeksingel wordt extra drukte verwacht bij de JUMBO op Ussen. De JUMBO houdt hier rekening mee. "Mede omdat we voor onze vaste 'Vierhoekklanten' wat ongemak veroorzaken, bieden we hen op Ussen een lekkere appeltaart gratis aan bij slechts 15 euro besteding", zegt Van Bergen.

JUMBO Ussen 
Ook de JUMBO op Ussen krijgt binnenkort een make-over. "In week 42/43 doen we hetzelfde kunstje namelijk ook op Ussen. We zijn dan al lekker een paar weken aan het draaien op de Vierhoeksingel en doen op Ussen dan eigenlijk exact hetzelfde nog een keer. Ook daar gaan we vier dagen dicht en gaan we veel vernieuwen en verbeteren."

JUMBO Van Bergen Vierhoeksingel is gesloten van zaterdag 22 september 17.00 uur en heropent weer op donderdag 27 september om 9.00 uur. Alle klanten zijn welkom bij de JUMBO op Winkelcentrum Ussen.
 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant