Afbeelding

'Er is veel liefde voor het product, pure ambacht'

Zakelijk 444 keer gelezen

Visser Chocolade aan de Wolfskooi is een aanwinst voor Oss. Onderneemster Melissa van Dinther merkt dat veel mensen blij zijn met de komst van de winkel. "Onze chocolade is ontzettend lekker. Bijna alles wordt met de hand gemaakt en er is veel liefde voor het product. Pure ambacht."

Op de website van Visser Chocolade schrijft ondernemer Frank Visser over diverse recepten. Zo kwamen we onderstaande tekst tegen over 'Karamel, Camargue en Tahiti'.

'Karamel brengt me helemaal terug naar mijn kindertijd. En nostalgie is het uitgangspunt voor deze bonbon-creatie. Alleen hebben we de klassieke karamel een twist gegeven. Hij is gekookt op een temperatuur die het geheim is van elke chef. Dit 'geheim' getal bepaalt voor 80 procent het uiteindelijke smaakprofiel van de karamelbonbon. Wordt de temperatuur van de suiker te heet, zal hij bitter gaan smaken en kook je de suiker op te lage temperatuur, dan mist de smaak kracht en breedte. Na het koken blussen we deze karamel met boter, room. Een vleug Tahiti vanille en zout uit de Camargue doen de smaak helemaal openbloeien. Van zodra afgekoeld, mengen we de karamel met een klein beetje witte Bio-fairtrade chocolade tot een snijdbare karamel. Daar snijden we kleine cubes uit en dompelen we in een dun, krakend laagje Biolands pure chocolade. Gouden vulling met een gouden smaak.'

Cadeaus
In de zaak in Oss staan er ook kasten met cadeaus. Leuk voor bijvoorbeeld Vaderdag, een verjaardag of babyshower. Visser Chocolade Oss is van dinsdag tot en met zaterdag open.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/VisserChocoladeOss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant