Jacqueline Vos van Bike+. (Foto: Hans van der Poel)
Jacqueline Vos van Bike+. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Bike+ dé fietsspecialist van de regio

Zakelijk 365 keer gelezen

Bike+ heeft er een geweldig jaar opzitten. De fietsspecialist merkt dat veel mensen graag fietsen en daarom op zoek zijn naar de fiets die perfect bij hen past. Daarvoor zijn ze bij Bike+ aan de Obrechtstraat 19 aan het juiste adres.

Bike+ heeft meer dan 1000 fietsen op voorraad. Zij hebben het grootste aanbod kinderfietsen en E-bikes in de regio. Ook voor racefietsen en mountainbikes heeft Bike+ een specialist. U krijgt een persoonlijk advies met de daar bijhorende service. Zo werkt Bike+ met een vast servicepakket bij een aankoop. Bedrijfsleidster Jacqueline Vos: "De ontwikkeling van de E-bikes gaat enorm snel. Van kinderen tot volwassenen: ze komen hier voor een elektrische fiets. Voor woon-werkverkeer is de E-bike een uitkomst nu de files zo enorm zijn." Het kan fiscaal zeer voordelig zijn om een E-bike te leasen. Naast de nieuwste 2019 modellen heeft Bike+ ook opruiming van overjarige modellen. Ook voor accessoires en advies kunt u er terecht.

Service
Bij Bike+ staat service hoog in het vaandel. Zo is er een haal- en breng service bij reparatie, onderhoud en afleveren van nieuwe fietsen. Klanten die hun fiets brengen worden zo snel mogelijk geholpen en hebben altijd de beschikking over een leenfiets. Wanneer de fiets gereed is krijgt de klant een sms. In de showroom kan de klant altijd rekenen op een deskundig en eerlijk advies. Het team van Bike+ bestaat uit 10 enthousiaste medewerkers. Er staat een vacature voor monteur open, daarnaast is Bike+ altijd op zoek naar leerling monteurs die het vak willen leren. 

Vuurwerk
Bike+ is ook gespecialiseerd in de verkoop van vuurwerk. De vuurwerkwinkel gaat 10 december open voor bezichtiging en voorverkoop. Bij iedere bestelling een gratis veiligheidsbril en bij pijlen een gratis standaard. Kijk ook op www.vuurwerkbestellingen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant