Maarten en Arend Duijzer. (Foto: Hans van der Poel)
Maarten en Arend Duijzer. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Duijzer Haarden: service van A tot Z

Zakelijk 1.156 keer gelezen

Al meer dan dertig jaar is Duijzer Haarden en Kachels een gevestigde naam als het om haarden en kachels gaat. Het familiebedrijf van vader Arend en zoon Maarten combineert jarenlange ervaring met een moderne innovatieve kijk door vakkundig in te spelen op de vele ontwikkelingen binnen de branche.  

Een woonkamer waarin het vuur knisperend vlamt en een behaaglijke warmte verspreidt. Een haard of kachel in huis is zeker sfeerverhogend. Maar zie door de bomen het bos maar eens te vinden. Naar hartenlust ideeën opdoen kan in de showroom van Duijzer Haarden aan de Dommelstraat in Oss. Pellethaarden, houthaarden, gashaarden, elektrische haarden en haarden die branden op propaan; het aanbod is enorm. Dan is het wel zo prettig als je begeleid wordt bij aankoop en onderhoud door een deskundig team. En dat is wat Duijzer Haarden doet. "Wij zijn erkend installateur sfeerverwarming", zegt Arend. "Dat betekent dat wij zekerheid kunnen bieden dat de haarden en kachels veilig bij de klant thuis geïnstalleerd én onderhouden worden." "Service van A tot Z dus", aldus Maarten, "We installeren binnen- én buitenhaarden op maat zodat ze bij de ruimte, stijl en het budget passen. We horen vaak van mensen dat ze blij zijn dat wij zo goed meedenken en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen."  

Energiezuinig
Dat moet ook bijna wel in een branche die volop in beweging is. "Energiezuinig, milieubewust verwarmen wordt steeds belangrijker. Ondanks alle berichten geloven wij dat de gashaard toekomst heeft.  Daarnaast kijken we ook naar andere mogelijkheden, zoals de CV houtkachel die de gehele woning verwarmt."  
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant