Marion Hendriks van Hendriks de Fietsspecialist. (Foto: Hans van der Poel)
Marion Hendriks van Hendriks de Fietsspecialist. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Hendriks de Fietsspecialist geeft advies op maat

Zakelijk 475 keer gelezen

Hendriks de Fietsspecialist aan de Walstraat 17 is zo'n zaak die niet meer weg te denken is uit het Osse straatbeeld. Met Peter en Marion Hendriks staat de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf waarin de fiets centraal staat. De verkoop en reparatie van tweewielers gaan gepaard met een goede service. 

Van een trendy stadsbike tot een E-bike, mountainbike of een ouderwetse 'gewone' fiets en accessoires: kortom het complete pakket is bij Hendriks de Fietsspecialist verkrijgbaar. Met een keuze uit gerenommeerde merken als Gazelle, Giant, Cortina en Victoria is er voor iedere beurs wel iets te vinden. 

Persoonlijke benadering
In een branche waar ook online wordt gekocht of aan huis verkocht, is het de persoonlijke benadering waarmee je je onderscheidt. Marion Hendriks is overtuigd van de meerwaarde van een fysieke winkel. "Hier zijn klanten geen nummers, wij geven advies op maat. Wij weten of iemand dagelijks naar het werk fietst of slechts een paar keer per week de fiets gebruikt. Bovendien, een fiets is een servicegevoelig product, dan is het fijn als je voor nazorg snel terecht kunt in onze werkplaats."

Trends
Uiteraard gaat Hendriks ook mee in alle trends waaronder de E-bike, die in vele soorten, merken en prijsklassen verkrijgbaar is. "E-bikes worden steeds verfijnder, denk bijvoorbeeld aan de uitgebreidere displays of de modellen met een sportieve look. De fietsenbranche staat nooit stil, dat maakt het zo interessant", aldus Marion. Hendriks de Fietsspecialist is gevestigd in de Walstraat, dé winkelstraat van Oss aldus Marion: "Echt een fijne straat met een zeer divers aanbod aan zaken." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant