Brigit Coppens.
Brigit Coppens.
Koop Lokaal

De Hypotheker Oss is Brigit Coppens

Zakelijk 1.159 keer gelezen

De Hypotheker Oss is sinds twee jaar gevestigd op een zichtlocatie op de hoek van de Walstraat en de Oostwal. Als eigenaar drukt Brigit Coppens duidelijk haar stempel op de Osse vestiging.  "Je komt binnen op de naam van de Hypotheker, maar je kiest voor Brigit."

Brigit is het gezicht en eigenaar van De Hypotheker Oss. Ze heeft heel bewust gekozen voor een franchiseformule met De Hypotheker. "Dankzij hun marketingstrategie is er een grote naamsbekendheid, kan ik gebruik maken van ondersteunende systemen en bestaan goede contacten met alle banken en geldverstrekkers. Dat geeft mij de ruimte om me te richten op de persoon die bij ons binnen komt." 
Voor het afsluiten van een hypotheek geldt volgens Brigit dat geen enkele situatie hetzelfde is. "Een bank denkt vanuit de mogelijkheden van de bank. Op internet gaat men uit van gemiddelden. Wij denken vanuit de persoon en gaan dan een passende oplossing zoeken. Wat is belangrijk in hun leven: zekerheid, flexibiliteit? In hoeverre houdt men rekening met ontwikkelingen in de toekomst? Daarbij is het ook belangrijk hoe iemand in elkaar steekt. Dat kun je alleen via een goed persoonlijk contact onderzoeken. Op basis daarvan ga ik bij de verschillende geldverstrekkers zoeken naar de meest passende oplossing. En daarbij ben ik een doorzetter. Ik durf te stellen dat ik creatiever denk en ga uit van de mogelijkheden. Als iets echter niet kan, geef ik dat ook duidelijk aan."

Totale traject
Gezien de naam 'De Hypotheker', komen de meeste mensen binnen voor een hypotheek. In de visie van Brigit behoort daar het totale traject bij. Inclusief overige verzekeringen, maar zeker ook  het traject daarna. "Wij blijven aanspreekpunt."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant