Daisy en Mandy van Pebbels Baby & Kids. (Foto: Hans van der Poel)
Daisy en Mandy van Pebbels Baby & Kids. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Pebbels Baby & Kids: voor de stoere en schattige boefjes

Zakelijk 1.469 keer gelezen

Voor de lieve, schattige of juist ondeugende en stoere kleintjes en oudere kinderen. Pebbels Baby & Kids heeft echt voor ieder wat wils. Drijvende krachten achter de kinderkledingzaak in Berghem, Geffen en Schaijk zijn Hugo en Esmy Boeijen met hun dochters Mandy en Daisy. Al vijftien jaar runt de familie met veel plezier de kledingzaken.  

De familie heeft een drukke maar spannende tijd achter de rug. Vorig jaar verhuisde de winkel in Berghem aan de Wilhelminasingel naar een pand verderop in de straat en begin dit jaar opende Pebbels in Geffen aan het Dorpsplein haar deuren. In alle drie de zaken van Pebbels kun je terecht voor een groot assortiment aan kleding. Zowel jongens als meiden slagen er voor een gloednieuwe stoere en trendy outfit. Ook voor de allerkleinsten bezit de winkel een ruim aanbod. "We hebben een brede collectie in diverse prijsklassen", vertelt Esmy. "De comfy joggingpants voor jongens is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Meisjeskleding vind je eveneens bij ons in allerlei soorten, maten en stijlen", vult Mandy aan.

Bekende merken
Pebbels beschikt over vele bekende merken. Zo zijn de schappen en rekken gevuld met onder meer Indian Bluejeans, Retour en Skurk voor jongens en Flo, Jubel en Quapi voor meisjes. Voor baby's is er de keuze uit Noppies, Feetje en Bess. Naast kleding heeft Pebbels talloze cadeauartikelen in het assortiment. "Van boekjes, houten speelgoed, knuffels tot sieraden. Ideale cadeautjes voor de feestmaanden." Naast de kledingwinkel aan Wilhelminasingel 18 in Berghem bevindt zich de outlet. "Hier vind je leuke koopjes met minimaal vijftig procent korting. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een speelhoekje. Loop gezellig eens binnen en vraag onze medewerkers gerust om advies. Wij helpen graag." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant